Jueves, 29 de octubre, 2020  |  
Benassal centra el cap de setmana en el turisme i l’economia local dins del mes de l’avellana Benassal centra el cap de setmana en el turisme i l’economia local dins del mes de l’avellana

- 21 octubre, 2019 -

Durant tot el cap de setmana es va poder gaudir de l'exposició 'L'Avellana: Un fruit de tardor' en l'Oficina de Turisme Benassal centra el cap de setmana en el turisme i l’economia local dins del mes de l’avellana

Durant tot el cap de setmana es va poder gaudir de l’exposició ‘L’Avellana: Un fruit de tardor’ en l’Oficina de Turisme

Castellón Información

Benassal viu durant aquest mes d’octubre i fins al 03 de novembre diverses activitats englobades dins del mes de l’Avellana.

D’aquesta forma, aquest dissabte s’han dut a terme diverses activitats amb el fruit sec com a protagonista que han reunit desenes de veïns, veïnes i visitants.

La ruta guiada pel paisatge dels avellaners organitzada per Itinerantur va ser un gran atractiu durant el matí i va mostrar als presents diverses curiositats sobre l’avellana. A la vesprada, Paula Miralles va dur a terme una xarrada sobre l’avellana en la dieta i va comptar algunes de les realitats i mites sobre el fruit sec i el seu valor gastronòmic.

Així mateix, durant tot el cap de setmana es va poder gaudir de l’exposició ‘L’Avellana: Un fruit de tardor’ en l’Oficina de Turisme i es van oferir menús especials elaborats amb avellana en els restaurants i bars del municipi.

Cal recordar que durant tot aquest mes es poden adquirir productes realitzats amb avellana en comerços i establiments locals, degustar plats amb avellana en els bars i restaurants i visitar l’exposició de l’Oficina de Turisme de la Mola en horari habitual d’obertura.

Per a més informació sobre el mes de l’Avellana de Benassal i pròximes activitats consultar amb l’Oficina de Turisme.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *