Domingo, 20 de enero, 2019  |  
El professor de l’UJI Vicente Esteve Cano serà jurat del XIII Premi Científico-Tècnic Ciutat d’Algemesí El professor de l’UJI Vicente Esteve Cano serà jurat del XIII Premi Científico-Tècnic Ciutat d’Algemesí

- 12 enero, 2018 -

És llicenciat i doctor en Ciències Químiques per la Universitat de València i enginyer tècnic industrial El professor de l’UJI Vicente Esteve Cano serà jurat del XIII Premi Científico-Tècnic Ciutat d’Algemesí

El professor és llicenciat i doctor en Ciències Químiques per la Universitat de València i enginyer tècnic industrial

Castellón Información

El catedràtic de Química Inorgànica de l’UJI i membre de la junta directiva del Col·legi Oficial de Químics de la Comunitat Valenciana, Vicente Esteve Cano, formarà part del jurat de la XIII edició del Premi Científico-Tècnic Ciutat d’Algemesí per a joves investigadors, nascuts o residents a la Comunitat Valenciana, un guardó amb l’objectiu d’incentivar la tasca dels investigadors i investigadores i compensar econòmicament el seu esforç per continuar amb les seues investigacions.

El professor és llicenciat i doctor en Ciències Químiques per la Universitat de València i enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de València. Després de treballar en la indústria i finalitzar el doctorat es va incorporar a la Universitat Jaume I de Castelló en el Departament de Química Inorgànica i Orgànica. És autor de més de 75 publicacions, 71 comunicacions a congressos i ha participat en 47 projectes i contractes d’investigació, en 18 d’ells com a director.

Ha tutoritzat prop de dos mil alumnes del programa de pràctiques i ha dirigit quatre tesis doctorals, 1 tesina, tres treballs d’investigació del Programa de Doctorat de Química Molecular i Materials i 36 treballs finals de màster en el programa de Riscos Ambientals i Laborals. Forma part del Grup Especialitzat de Cristal·lografia de la Reial Societat Espanyola de Química des de 2010, avaluador científic de la Generalitat de Catalunya des de 2011 fins a 2016 i expert designat pel Govern espanyol per la revisió de la metodologia IPPC/OCDE/AIE per la realització dels inventaris de gasos d’efecte hivernacle.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *