Miércoles, 26 de septiembre, 2018  |  

- 14 noviembre, 2017 -

Els músics calijons oferiran dissabte que ve un concert extraordinari, a les 19.30 hores, en l'auditori del Centre de Cultura

Els músics calijons oferiran dissabte que ve un concert extraordinari, a les 19.30 hores, en l’auditori del Centre de Cultura

Castellón Información

Santa Cecilia 2L’Agrupació Musical Vila de Càlig ja ho té tot llest per a la celebració de la festa de Sta. Cecilia, la seua patrona. Els músics calijons oferiran dissabte que ve un concert extraordinari, a les 19.30 hores, en l’auditori del Centre de Cultura, mentre que el diumenge tindrà lloc un dels actes més entranyables, la recollida dels nous músics.

L’Agrupació Musical Vila de Càlig està formada per 60 músics i diumenge que ve, a partir de les 9.30 hores s’incorporaran 8 nous.

Mikel Anglés, César Colom, Aitana Cuartero, Neus Carbó, Nicolás Arriagada, Gerard Antolí, Ana Marzá i Jose Joaquin Sans són els joves músics que passen a engrossir les files de la banda. Després de la recollida dels nous músics, a les 12.15 se celebrarà una missa en honor de Sta. Cecilia.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *