Jueves, 9 de julio, 2020  |  
El flamenc més inusual arriba al Teatre Principal de Castelló de la mà de la balladora Rocio Molina El flamenc més inusual arriba al Teatre Principal de Castelló de la mà de la balladora Rocio Molina

- 11 abril, 2019 -

'Caída del cielo' fa un recorregut per territoris nous d'aquesta música des de l'arrel i amb noves maneres d'entendre l'escena El flamenc més inusual arriba al Teatre Principal de Castelló de la mà de la balladora Rocio Molina

‘Caída del cielo’ fa un recorregut per territoris nous d’aquesta música des de l’arrel i amb noves maneres d’entendre l’escena

Castellón Información

El Teatre Principal de Castelló acollirà l’espectacle de dansa ‘Caída del cielo’, a càrrec de la prestigiosa balladora Rocío Molina, una autèntica referència internacional del flamenc.

Aquesta obra, ‘Caída del cielo’, és un viatge i un descens a través de les llums i les ombres, en què Rocío Molina, guiada pel seu ball, porta els espectadors per territoris desconeguts de silenci, música i soroll. El flamenc que es proposa en aquest espectacle aprofundeix en les arrels del gènere i al mateix temps les enfronta per a donar lloc a noves maneres d’entendre l’escena i amb altres llenguatges.

Rocío Molina està acompanyada en aquest espectacle pels músics Eduardo Trassierra a les guitarres, José Ángel Carmona al baix elèctric, José Manuel ‘Oruco’ a les percussions i Pablo Martín Jones a les percussions i electrònica.

Les entrades per a ‘Caída del cielo’ ja estan a la venda, a la taquilla del teatre i al web de l’Institut Valencià de Cultura.

Més propostes de cap de setmana

La cultura continua a Castelló amb propostes per a aquest cap de setmana, com els concerts que tindran lloc a l’Auditori: la Sala de Cambra M. Babiloni de l’Auditori acollirà divendres, 12 d’abril, a les 20.30 hores, el concert d’El Círculo de Willis & Friedrich dins del cicle ‘Un món de músiques’.

El Círculo de Willis és una banda instrumental fundada a Madrid el 1999, mentre que Friedrich és un grup de ‘rock’ de Vila-real nascut el 2014. Els dos grups oferiran una proposta musical conjunta i eclèctica.

També a l’Auditori, però en aquesta ocasió a la Sala Simfònica, el diumenge, 14 d’abril tindrà lloc l’espectacle ‘Big Band Basket Beat Barcelona’, teatre i música units en una història tragicòmica. A les 18.00 hores es realitza l’espectacle, i a continuació, un taller.

Pensant en el públic familiar, aquest cap de setmana hi haurà tres propostes per als més menuts al Museu de Belles Arts. El dissabte, 13 d’abril, a les 11.00 hores, es durà a terme l’activitat ‘Mus’n’Babies’, que uneix els conceptes de música, museu i bebés, per a infants de 0 a 3 anys.

El diumenge 14 hi haurà quatre passes de ‘Play Cube’ al Museu de Belles Arts, una instal·lació de joc interactiu en constant evolució que aquest mes girarà entorn del so. També diumenge, a les 12.00 hores, tindrà lloc ‘Històries a cau d’orella’, contacontes a partir de 6 anys.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *