Viernes, 10 de julio, 2020  |  
Cabanes celebra Sant Pere sense la tradicional processó, la sardinada popular i la nit de teatre Cabanes celebra Sant Pere sense la tradicional processó, la sardinada popular i la nit de teatre

- 29 junio, 2020 -

Entre els actes celebrats es troba la missa a l'aire lliure i l'homenatge als majors Cabanes celebra Sant Pere sense la tradicional processó, la sardinada popular i la nit de teatre

Entre els actes celebrats es troba la missa a l’aire lliure i l’homenatge als majors

Castellón Información

La Ribera de Cabanes ha celebrat hui els actes del seu patró, Sant Pere, d’una manera diferent, adaptada a les circumstàncies provocades per la pandèmia de la Covid-19. El dia s’ha iniciat amb el repartiment de les cintes en el recinte de la missa. Després, en Torre de la Sal s’ha celebrat la missa a l’aire lliure commemorativa de la jornada. La celebració ha comptat amb a l’ajuda de Protecció Civil per a mantindre totes les mesures de seguretat.

Especial homenatge als majors

Ahir va tindre lloc l’homenatge als majors i el lliurament de les plaques commemoratives als veïns de més edat. Van rebre l’obsequi Carmen Bojados Bellés, de 99 anys i Ramón Fernández Cerezo, de 91.

Com a complement a aquests actes l’associació de veïns Gent Riberenya ha organitzat un concurs de dibuix sobre les festes dirigit als xiquets i xiquetes. Els treballs es podran entregar en la piscina fins al 3 de juliol.

Actes sense pandèmia

En un dia com hui, sense les limitacions provocades per la pandèmia, en La Ribera s’haguera celebrat la processó des de l’església fins a la platja on s’haguera portat la imatge del sant per la mar. A continuació hauria vingut la missa. Els portadors acostumen a anar vestits seguint la indumentària tradicional dels pescadors. A continuació s’hauria celebrat una sardinada popular i a la nit teatre valencià.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *