martes, 19 de enero, 2021  |  
Cabanes aprova un pressupost de 3,6 milions d’euros per a l’exercici 2021 Cabanes aprova un pressupost de 3,6 milions d’euros per a l’exercici 2021

- 2 diciembre, 2020 -

Presenta una reducció d'un poc més de 70.000 euros respecte al present any, per l'alliberament de l'AP-7 Cabanes aprova un pressupost de 3,6 milions d’euros per a l’exercici 2021
El pressupost presenta una reducció d’un poc més de 70.000 euros respecte al present any, per l’alliberament de l’AP-7

Castellón Información

L’Ajuntament de Cabanes va aprovar ahir en ple extraordinari els pressupostos de Cabanes i La Ribera per a 2021. Els pressupostos han sigut aprovats amb els vots a favor del PSOE, l’abstenció de Compromís i la votació en contra del PP. D’aquesta manera, l’Ajuntament comptarà en 2021 amb un pressupost de 3.653.777’33 euros amb partides diferenciades per a, entre altres, despeses de personal, serveis a la ciutadania, millores i obres vàries.
El pressupost 2021 presenta una reducció d’un poc més de 70.000 euros respecte al present any, principalment a causa de l’alliberament de l’autopista, ja que això significa menys ingressos per l’IBI. Aquesta diferència s’ha traslladat a una partida de festes reduïda per a evitar la disminució de partides essencials com a contractes i serveis. L’alcaldessa, Virginia Martí, ha indicat que, «a causa de la situació sanitària actual i el desconeixement sobre com serà l’any vinent, s’ha optat per reduir la partida de festes en lloc d’altres destinades a la creació d’ocupació o millores per als veïns i veïnes». Cal assenyalar, que, a mesura que passe l’any i es veja l’avanç de la situació sanitària es poden realitzar modificacions pressupostàries.
Així mateix, segueixen molt presentes les partides destinades al foment de l’ocupació i els serveis a la ciutadania com poden ser els contractes de manteniment d’edificis, jardineria, obra de paleta, camins, recollida de residus o servei d’atenció a domicili.
Google+
Whatsapp Telegram