Martes, 31 de marzo, 2020  |  
L’Ajuntament de Cabanes desinfecta el municipi després de la pluja L’Ajuntament de Cabanes desinfecta el municipi després de la pluja

- 26 marzo, 2020 -

Ha comptat amb la col.laboració dels bombers de la Diputació, de l'UME i també dels agricultors locals L’Ajuntament de Cabanes desinfecta el municipi després de la pluja

Ha comptat amb la col.laboració dels bombers de la Diputació, de l’UME i també dels agricultors locals

Castellón Información

Un cop han cessat les pluges l’Ajuntament de Cabanes ha intensificat la desinfecció d’espais públics del municipi, tant a Cabanes com a la Ribera.
Mitjançant maquinària i la col·laboració dels agricultors s’han desinfectat les tots els carrers de la localitat i entorns d’edificis públics com la residència de gent gran, el consultori mèdic o l’Ajuntament així com també l’entorn dels comerços que estan oberts a l’ésser serveis bàsics .
Així mateix mitjançant mitjans manuals i neteges específics s’ha aprofundit la desinfecció en l’entorn d’aquests mateixos llocs. La desinfecció es realitzarà de manera periòdica mentre durE l’actual situació.
L’Ajuntament ha agraït la col·laboració dels agricultors i voluntaris de la localitat que han ofert la seva maquinària per realitzar aquestes tasques. Així mateix ha valorat especialment que després dels primers treballs nous agricultors voluntaris s’han ofert amb el que es podran realitzar equips i així dosificar el treball.
-Suport de bombers i UME
D’altra banda l’Ajuntament de Cabanes ha sol·licitat la col·laboració de el Consorci Provincial de Bombers i la Unitat Militar d’Emergències perquè reforci l’acció en la localitat en els propers dies. Cal ressenyar que l’Ajuntament ha seguit en tot moment els protocols marcats per les autoritats sanitàries, tant a l’interior d’instal·lacions com en la via pública.
Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *