Miércoles, 3 de junio, 2020  |  
El Casal Jove de Borriana oferta un taller d’escacs per als nivells d’iniciació i avançat El Casal Jove de Borriana oferta un taller d’escacs per als nivells d’iniciació i avançat

- 25 septiembre, 2019 -

Cada divendres al Casal Jove a partir del 4 d'octubre, impartit pel campió provincial Pablo Aymerich El Casal Jove de Borriana oferta un taller d’escacs per als nivells d’iniciació i avançat

Inscripcions al Casal Jove, en casaljove@burriama.es, en jasikevic19@hotmail.com, o trucant al telèfon 964 591692

Castellón Información

El Casal Jove ofereix un taller d’escacs organitzat pel Club Escacs Borriana amb la col·laboració de l’Ajuntament, pensat per a tots els nivells i edats. L’activitat començarà el 4 d’octubre i es desenvoluparà cada divendres.

Es tracta d’una formació que permetrà a l’alumnat iniciar-se o avançar en aquesta activitat lúdica i esportiva, estimulant diverses capacitats a partir de la pràctica d’aquest esport. Entre les quals cal destacar que jugar als escacs estimula la concentració, incentiva la creativitat i la imaginació i estimula i serveix com un gran entrenament per a la memòria.

A més, ajuda els xiquets i xiquetes a acceptar les regles i assumir les conseqüències dels actes d’ells mateixos i millora la comprensió dels altres i la capacitat per a afrontar situacions difícils.

El taller, amb un preu de 15 euros, es realitzarà cada divendres al Casal Jove a partir del 4 d’octubre, amb dos grups, un d’iniciació de 18.30 hores a 19.30 hores i un altre avançat de 19.30h a 20.30h. Serà impartit pel borrianenc Pablo Aymerich, campió provincial d’escacs en 2002, 2006, 2007, 2014, 2017 i 2018.

Per a participar en el taller, ja es troba oberta la inscripció al Casal Jove i en casaljove@burriana.es, en jasikevic19@hotmail.com, o trucant al telèfon 964 591 692.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *