martes, 24 de noviembre, 2020  |  
El PP de Borriana lamenta que Compromís “avale el saqueig de Sánchez per a cobrar la nòmina” El PP de Borriana lamenta que Compromís “avale el saqueig de Sánchez per a cobrar la nòmina”

- 11 agosto, 2020 -

La moció dels populars per a blindar els estalvis locals va ser rebutjada per Compromís El PP de Borriana lamenta que Compromís “avale el saqueig de Sánchez per a cobrar la nòmina”

La moció dels populars per a blindar els estalvis locals va ser rebutjada per Compromís

Castellón Información

El PP de Borriana lamenta que “la paga extraordinària d’agost pesa massa com per a perdre-la per un vot. Això és el que degueren pensar els regidors de Compromís a Borriana, amb Vicent Granel al capdavant”, perquè en l’últim ple votaren en contra de la moció del PP que rebutjava el Reial decret llei 27/2020 pel qual “Pedro Sánchez té llum verda per a confiscar-se els estalvis de la ciutat”.

La iniciativa, presentada pel Partit Popular i defensada per Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal, reclamava “l’autonomia de Borriana enfront del saqueig del PSOE” que de manera unilateral en la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha acordat “saquejar la caixa de cabals de diputacions i ajuntaments perquè Sánchez puga pagar als seus ministres i omplir de carburant el Falcon”.

La posició de Compromís va ser clara, amb un vot en contra de la moció que en síntesi reclamava protegir els estalvis de totes les famílies de Borriana. “Sembla que a Compromís no li costa despullar-se d’uns principis i defensar uns altres. L’important és cobrar el sou de Nescafé que han pactat amb el PSOE i que des de juliol de 2019 s’ha incrementat amb 100.000 euros més a repartir entre tots. Paga Borriana”.

La posició de Compromís a Borriana, pensen els populars, “xoca amb la postura que altres dirigents de la formació nacionalista han fet pública”. El diputat en el Congrés, Joan Baldoví, ja ha mostrat el seu rebuig a la mesura, mentre que a la província, l’alcalde de Betxí, destacat dirigent de la formació, ha fet un al·legat en contra de la mesura socialista.

“A Borriana, Compromís no té complexos a fer seua la idea dels Germans Marx, aquests són els meus principis, però si no li agraden tinc uns altres, perquè l’única cosa que importa és continuar cobrant. Que paguen les famílies, a base de pujades d’impostos com l’IBI o taxes com el fem, perquè ells a final de mes puguen continuar tranquils en els seus despatxos”, declaren.

Google+
Whatsapp Telegram