Sábado, 24 de octubre, 2020  |  
El Mercat de la Mar de Borriana torna a la platja de l’Arenal amb el 50% de parades El Mercat de la Mar de Borriana torna a la platja de l’Arenal amb el 50% de parades

- 27 septiembre, 2020 -

De moment amb 110 llocs rotatius cada diumenge per a complir amb les mesures de seguretat El Mercat de la Mar de Borriana torna a la platja de l’Arenal amb el 50% de parades

De moment amb 110 llocs rotatius cada diumenge per a complir amb les mesures de seguretat

Castellón Información

El Mercat de la Mar de Borriana tornarà a instal·lar-se en la zona de la platja de l’Arenal a partir del proper diumenge 4 d’octubre, per ara, en blocs alterns del 50% de parades per a complir amb la separació de corredors i dels establiments i controlar la distància social, que són les directrius que fixa el Consell per a l’obertura d’aquests mercats.

Així, ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, dels 220 llocs adjudicats, cada diumenge s’alternaran i seran 110 parades les que se situaran en les instal·lacions per a comercialitzar els seus productes, diversos i variats, tot seguint les mesures sanitàries i de seguretat.

Sara Molina ha recordat “les notables millores que ha suposat la municipalització del servei i la gestió pública, que poden comprovar-se cada diumenge en el Mercat de la Mar”.

Optimització del mercat

L’edil ha mostrat la satisfacció de l’equip de govern amb la pròxima obertura, el dia 4 d’octubre, d’aquest mercat exterior de gestió pública, que ha suposat “la millora i l’optimització de les instal·lacions, amb la col·locació d’un tancat perimetral complet de la zona per a evitar que determinats residus es depositaren a la platja, o la senyalització de les diferents zones en què es divideix el Mercat i que han millorat ostensiblement la seua organització i la capacitat per a atendre la clientela”.

La regidora de Comerç ha subratllat que durant aquesta nova temporada del Mercat de la Mar s’incidirà en la “seguretat i en la conscienciació, tant de les persones venedores com de les usuàries, de les mesures sanitàries”, però també, igual que en les anteriors edicions, en la “conservació de l’espai i l’entorn en què se celebra el Mercat”.

En aquest sentit, ha fet una crida a “la prudència a l’hora de realitzar les compres”, i ha apel·lat al “civisme i a la responsabilitat” perquè l’èxit d’aquest tipus d’obertures cap a la nova normalitat “depèn en gran mesura del comportament de les persones”.

A més, ha assenyalat que l’àmplia superfície del recinte i l’alternança temporal dels llocs permet complir les mesures de seguretat quant a les distàncies i separació que haurà d’haver-hi entre els llocs de venda, “controlar l’aforament i que es complisquen les mesures sanitàries que exigeix la normativa”.

Sobre aquest tema, ha reiterat que des de l’ajuntament s’han pres totes les mesures indicades per la Generalitat, per tant, “la protecció i la seguretat estan garantides”, i ha assegurat que la Policia Local “continuarà controlant que l’activitat comercial discórrega amb les garanties necessàries”.

L’horari del mercat serà de 9 hores a 14 hores per als consumidors i a partir de les 15.30 hores per a la neteja i desinfecció de la zona.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *