Martes, 20 de febrero, 2018  |  
Borriana realitza la segona Holi Colors Happy Race a l’Arenal Borriana realitza la segona Holi Colors Happy Race a l’Arenal

- 17 julio, 2017 -

Tindrà lloc el proper dissabte 22 de juliol al passeig marítim de l'Arenal Borriana realitza la segona Holi Colors Happy Race a l’Arenal

Tindrà lloc el proper dissabte 22 de juliol al passeig marítim de l’Arenal 

Castellón Informació

 

Borriana acollirà el proper dissabte la segona edició de la Holi Colors Happy Race, una cursa no competitiva, en el que l’objectiu es passar-ho bé. Ixe és el missatge que han mostrat els regidors d’Esports i Falles, Vicent Granel i Lluïsa Monferrer, respectivament en la presentació de l’esdeveniment esportiu que organitza la comissió fallera del Barri d’Onda.

Tal i com han explicat a la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment, les inscripcions poden realitzar-se en fins a una desena d’establiments de la ciutat que han volgut col·laborar en la venta, i també en diferents punts de les localitats veïnes de Nules o Les Alqueries.

La regidora de l’àrea festiva de l’Ajuntament, Lluïsa Monferrer, ha agraït que “agrupacions com la de la Falla del Barri d’Onda s’impliquen en la programació d’activitats o iniciatives per seguir animant i dinamitzant l’estiu a la nostra ciutat. Això vol dir que la ciutadania, i en especial el món faller, continua ben viu i oferint propostes al conjunt de la ciutadania”.  Per la seua part, el regidor d’Esports, Vicent Granel, ha  explicat que “des de l’Ajuntament estem contents de que aquest tipus d’iniciatives pretenguen continuar unint conceptes com la pràctica esportiva, l’entreteniment i el turisme que cada estiu arriba fins a Borriana, ja que conjugar l’esport amb la diversió sempre acaba sent més atractiu per al públic en general que es decidixca a participar en la Holi Colors Happy Race”.

Els representants de la directiva de la Falla del Barri d’Onda, Berta Hernández ha oferit més detalls sobre la celebració: “la segona Holi Colors Happy Race tindrà lloc el dissabte dia 22 de juliol, i des de ja mateix tots aquells que vullguen recollir les seues entrades també han de saber que els menors de 10 anys acompanyats per un adult, tindran l’entrada totalment gratuita”. Segons ha explicat Hernández “el que volem amb aquesta festa és combinar un mínim de pràctica esportiva no massa exigent com és fer un recorregut de menys d’un quilòmetre, amb les capacitats lúdiques que pot oferir un lloc com la platja de l’Arenal. Així, tant abans com després de la carrera s’oferiran sessions de dj’s i animació per a tots aquells que s’apropen”.

Hernández també ha detallat que “amb l’entrada estaran inclosos diversos obsequis que permetran gaudir al màxim de la cursa. S’oferirà una samarreta blanca amb el logo identificatiu de la celebració per tal que la puguen gastar i omplir-se de colors sense patiments. A més també se’ls entregarà una de les bosses amb el pols de colors imprescindible i un refresc o beguda energètica per recuperar forces”.

Per últim, ha estat el també membre de la directiva i president de la falla, Sergio Navarro, qui ha agraït la col·laboració “tant de l’Ajuntament a l’hora d’oferir totes les facilitats a nivell d’infraestructura, com a tots i cadascun dels establiments que no han dubtat ni un segon en convertir-se en punts de venda de les entrades. Sense tots ells, no haguera estat possible celebrar la Holi Colors Happy Race”

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *