Domingo, 16 de junio, 2019  |  
Gabriel Ferràndiz encapçala la candidatura d’Esquerra Unida a Borriana per a les eleccions de maig de 2019 Gabriel Ferràndiz encapçala la candidatura d’Esquerra Unida a Borriana per a les eleccions de maig de 2019

- 6 enero, 2019 -

El cap de llista destaca que la candidatura que es presenta es capaç de acabar amb les desigualtats en la localitat Gabriel Ferràndiz encapçala la candidatura d’Esquerra Unida a Borriana per a les eleccions de maig de 2019

El cap de llista destaca que la candidatura que es presenta es capaç de acabar amb les desigualtats en la localitat

Castellón Información

L’Assemblea del Col·lectiu d’Esquerra Unida a Borriana ha ratificat per unanimitat la única candidatura electoral presentada en el procés que va obrir el darrer desembre. Esquerra Unida Borriana d’aquesta manera segueix el seu propi full de ruta que es va marcar des del Consell Polític Nacional, màxim òrgan de direcció de la formació. En el projecte que representa el periodista i actual coordinador local, Gabriel Ferràndiz, estarà acompanyat per Raquel Rosell, llicenciada en filologia, Cristian Veses, infermer i doctor en biomedicina, Ainhoa Carda, administrativa, Salvador Almela, metge, Moncho Monfort, administratiu, Inma Ocaña, treballadora social, Paco Salido, humanista i traductor de grec modern, Josefa Aguilar i Emilia Romàn, empleades de neteja, David Ibáñez i també comptarà amb la presència de Pasqual Saura i Josep Melchor, referents del col·lectiu.

Formació, implicació en els moviments socials i llarga trajectòria política combinada amb noves incorporacions són els valors que ha destacat de la candidatura, el recent triat cap de llista, Gabriel Ferràndiz. També ha volgut remarcar que es tracta d’una candidatura potent, capaç de transformar Borriana per a acabar amb les desigualtats i donar solució als grans temes que preocupen a les veïnes i veïns del nostre poble, amb l’objectiu de salvaguardar l’interés general, tal i com venen fent els més de 200 regidors i regidores d’EUPV arreu del territori valencià. Ferràndiz ha declarat “presentem un equip molt competent i que estos últims anys els veïns i veïnes de la ciutat ja han pogut conèixer algunes de les propostes que defensem, basades totes elles en la coherència i en el debat intern i extern”.

Des de la formació del moviment polític i social que representa EUPV, la confluència ha sigut sempre una senya d’identitat. Sempre que ha estat possible, segons han manifestat en un comunicat “EUPV ha arribat a acords amb les forces progressistes per a concórrer juntes per a desallotjar i derogar les polítiques regressives, com ha ocorregut en els moments més durs de majories absolutes del PP. En l’actual conjuntura, el canvi produït a les eleccions de 2015 no ha complit amb les expectatives, i mesures que des d’Esquerra Unida es consideren d’emergència social i que haguérem aplicat en el primer any de legislatura, ni tan sols s’han plantejat en l’Acord de La Mercè. Per eixe motiu, creiem més necessari buscar la unitat a l’esquerra del PSPV-PSOE, per evitar que la dreta torne a governar, evitar errors tàctics que van provocar que la Diputació de Castelló no canviara de signe polític i per a donar solució des de l’origen als problemes que pateix la gent”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *