Sábado, 15 de agosto, 2020  |  
Borriana presenta una nova edició del curs intensiu de Monitor d’activitats de temps lliure al Casal Jove Borriana presenta una nova edició del curs intensiu de Monitor d’activitats de temps lliure al Casal Jove

- 5 julio, 2020 -

L'alumnat haurà d'haver complit 16 anys i completar un total de 310 hores repartides en diferents fases Borriana presenta una nova edició del curs intensiu de Monitor d’activitats de temps lliure al Casal Jove

L’alumnat haurà d’haver complit 16 anys i completar un total de 310 hores repartides en diferents fases

Castellón Información

El Casal Jove de Borriana, amb una experiència de més de 15 anys, presenta una nova edició del curs Intensiu de Monitor/a d’activitats de Temps Lliure, Educació Infantil i Juvenil a Borriana, entre els dies del 13 al 29 de juliol.

El curs, que està homologat per l’Institut València de Joventut, Decret 86/2015, de 5 de juny, del Consell, pel qual es desplega la Llei 18/2010, de 30 de desembre, de la Generalitat Valenciana, té un preu de 170 euros i un total de 310 hores repartides en diferents fases: 100 hores presencials de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 14h a 18h, 50 hores en línia i 160 hores de pràctiques, per obtindre el certificat definitiu.

L’alumnat interessat haurà d’haver complit 16 anys abans de l’inici de curs i 18 anys abans de la finalització del curs, per a l’expedició del certificat corresponent. El temps màxim per a realitzar totes les fases i complir els requisits indispensables finalitza als 3 anys de l’inici de curs.

Les inscripcions es podran realitzar a https://escolamonmagic.com/cart/. Per a més informació poden cridar al telèfon 964 591 692 o posar-se en contacte a través de http://casaljove.burriana.es.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *