Sábado, 24 de octubre, 2020  |  
Borriana, amb 13 casos actius, tancarà setembre amb grans xifres a pesar de la segona onada del coronavirus Borriana, amb 13 casos actius, tancarà setembre amb grans xifres a pesar de la segona onada del coronavirus

- 18 septiembre, 2020 -

La capital de la Plana Baixa va ser la més afectada de la província al principi, però ha aconseguit contenir al virus durant l'estiu Borriana, amb 13 casos actius, tancarà setembre amb grans xifres a pesar de la segona onada del coronavirus

La capital de la Plana Baixa va ser la més afectada de la província al principi, però ha aconseguit contenir al virus durant l’estiu

Rafa Mezquita/Castellón Información

Borriana tancarà setembre, si no hi ha cap problema d’última hora, com un dels seus millors mesos des que es va iniciar la pandèmia. Fins al moment tan sols ha registrat 22 positius en el novè mes de l’any, xifres molt diferents a les d’altres municipis de la província, molt més afectats que la capital de la Plana Baixa.

Cal recordar que Borriana va ser la localitat castellonenca més afectada en l’a l’inici de la pandèmia, però en aquesta segona onada ha aconseguit frenar els contagis.

En total 378 persones s’han infectat de coronavirus a la ciutat, de les quals han mort 40, encara que de l’última defunció ja fa més de tres mesos. En l’actualitat Borriana compta amb 13 casos actius.

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, no amagava la seva satisfacció per aquestes bones dades però demana “no baixar la guàrdia”: “Hem conegut que hi havia un cas de covid-19 en un centre escolar –concretament al CEIP José Iturbi–, però no s’ha hagut de confinar la classe, hem de seguir així i anar amb molta cura en aquesta nova normalitat”.

A més, la munícipe ha incidit en què porta unes setmanes preguntat sobre qüestions sanitàries de la localitat a la Conselleria de Salut Pública, encara que “de moment no ens han respost i continuarem intentant-ho”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *