Lunes, 28 de septiembre, 2020  |  
Borriana presenta una nova edició de l’emac. que es celebrarà del 14 al 16 de febrer Borriana presenta una nova edició de l’emac. que es celebrarà del 14 al 16 de febrer

- 11 febrero, 2020 -

Després de 5 anys, aquest esdeveniment s'ha convertit en una referència, tant musical com artística, al territori valencià Borriana presenta una nova edició de l’emac. que es celebrarà del 14 al 16 de febrer

 

Després de 5 anys, aquest esdeveniment s’ha convertit en una referència, tant musical com artística, al territori valencià

Castellón Información

La cinquena edició de festival emac. que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de febrer al Centre Municipal de Cultura la Mercè, ultima els preparatius en aquesta última setmana. Les tres jornades gratuïtes oferiran al públic assistent una completa llista de diferents concerts, sessions de Djs, exposicions, tallers creatius i fires artístiques, en un esdeveniment musical que s’ha convertit en un referent cultural.

Tal com assenyalava el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, “Aquest any se celebra la cinquena edició de Festival emac., que està considerada l’edició més consolidada i de major qualitat. Després de 5 anys, aquest esdeveniment s’ha convertit en una referència, tant musical com artística, al territori valencià per això estem segurs que serà una cita imprescindible a què assistir entre les que se celebren al llarg de l’any”.

Des de la seua obertura divendres a les 18.15h amb Petit Mal fins a la cloenda del festival, diumenge a les 20h amb la cap de cartell Rocío Márquez, actuaran un total de 17 grups musicals, nacionals i internacionals, que combinaran diferents estils com indie, pop-rock, ritmes electrònics i urbans, entre d’altres, als voltants dels jardins del CMC la Mercè. A aquests grups, se sumaran l’actuació de 13 Djs a l’exterior del recinte i 3 sessions nocturnes a l’Off Festival / Naraniga amb Restinga, Pablo Radiola i Cero en conducta DJ Set.

El festival estarà dividit en tres zones: l’escenari Amfiteatre, el Vermut Time / Escenari Plaça i l’Off Festival / Naraniga, que recolliran a tots els músics al llarg de el cap de setmana en diferents horaris.

L’emac.art estarà compost per una fira amb més d’una desena d’artistes amb diferents discursos creatius que exposaran les seues il·lustracions (Amparo Saera, Fernando García de el Real, Ino Grau, Elsa Mur, Sara Arnau i Hache), fotografies (Austerity Photo Club , Celia Barnet, Andrea Ballester, Guillermo Navarro i Ruth Muñoz & Ángela Herraiz) i gravats (Jose Gas i Lucía Moya). A més, s’impartiran dos tallers: un el dissabte 15 a les 12h amb el lema “La meua ciutat, la teua ciutat” impartit per Silvana Andrés i Sonia Rayos amb l’objectiu de prendre consciència de les dimensions de la nostra ciutat a través de l’observació, l’estudi i el creixement; l’altre serà el diumenge 16 a les 12h, titulat “Filtres creatius” i impartit pel fotògraf Carlos Baselga amb l’objectiu d’aportar un valor diferencial a les fotografies.

L’emac.ex-hibition, per la seua banda, es podrà visitar al llarg de tot el festival, amb exposicions com la de Barbara Ferri, amb una mostra col·lectiva que reflexiona al voltant de l’error, l’atzar i el fracàs a través de l’obra dels artistes emergents Juan de Dios Morenilla, Carlos Correcher, Marina G. Guerreiro, Raúl Lorenzo, Blanca Santos, Julián Villalba, Iñaki Gover i Alberto Sánchez, que enarboren el seu discurs mitjançant propostes instal·latives, audiovisuals, peces escultòriques i creacions pictòriques.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *