sábado, 31 de octubre, 2020  |  
Blanch apel·la a la necessitat de “grans pactes i al consens” per aprovar els pressupostos de la Diputació de Castelló Blanch apel·la a la necessitat de “grans pactes i al consens” per aprovar els pressupostos de la Diputació de Castelló

- 17 octubre, 2020 -

També destaca la importància d'aprovar-los en l'àmbit nacional, per "la reconstrucció sanitària i econòmica" Blanch apel·la a la necessitat de “grans pactes i al consens” per aprovar els pressupostos de la Diputació de Castelló

També destaca la importància d’aprovar-los en l’àmbit nacional, per “la reconstrucció sanitària i econòmica”

Castellón Información

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, apel·la a la necessitat de “impulsar l’esperit del consens” per a aconseguir que els pressupostos —en totes les administracions— siguen “pressupostos de grans pactes”. Per a Blanch, els comptes són “l’instrument imprescindible” per a dur a terme les mesures amb les quals “aconseguir, al més prompte possible, la reconstrucció econòmica, social i sanitària”. “I això, s’aconseguirà molt abans, si tots remem en la mateixa direcció. Per això és fonamental apel·lar al consens i a la responsabilitat de totes les forces polítiques —en la Diputació i en tots els ajuntaments— per a aconseguir que la província de Castelló enlaire amb força al més prompte possible”, ha assenyalat.

Blanch també ha destacat l’important que és que s’aconseguisquen aprovar uns pressupostos generals, “per a donar exemple que som un país en el qual es fa política en majúscula, la que està al servei de la ciutadania”, i per a aprofitar els 140.000 milions d’euros que han d’arribar d’Europa. Referent a això, el dirigent socialista a les comarques de Castelló ha valorat que el president del Govern Pedro Sánchez haja “representat i defensat” a Europa “una eixida més social i justa perquè ningú es quede arrere després de la pandèmia”, en l’acord europeu per a la recuperació econòmica, en el qual “totes i tots els europeus guanyem i la Unió Europea ix més forta”. “Per això hem de ser extremadament responsables i esforçar-nos per traure uns nous pressupostos que permeten comptar amb els recursos necessaris per a atendre les necessitats de la ciutadania”, ha afegit.

El també diputat autonòmic apunta que la gent fa mesos que està preocupada per l’evolució de la pandèmia i les seues conseqüències “i no és presentable que alguns contesten a esta preocupació sembrant odi i crispació”. “No és moment de discursos catastrofistes, ni de missatges alarmistes, ni de sembrar odi. És moment, i així ens ho demana la ciutadania, d’unir esforços, treballar conjuntament per la reconstrucció i anar tots i totes de la mà. Al virus se li va guanyar terreny des de la unitat i, en este sentit, des de la unitat també s’ha de continuar avançant per a superar la pandèmia”, ha conclòs.

Google+
Whatsapp Telegram