Domingo, 16 de diciembre, 2018  |  
L’Ajuntament de Betxí recolzarà onze iniciatives de participació ciutadana L’Ajuntament de Betxí recolzarà onze iniciatives de participació ciutadana

- 13 marzo, 2018 -

Activem Betxí s'ha consolidat com un important projecte social per a la millora del municipi L’Ajuntament de Betxí recolzarà onze iniciatives de participació ciutadana

Activem Betxí s’ha consolidat com un important projecte social per a la millora del municipi

Castellón Información

L‘Ajuntament de Betxí i la Fundació Cívica Novessendes han activat ja les ajudes econòmiques per a recolzar les propostes ciutadanes i associatives per a millorar Betxí des d’una perspectiva social. En concret, les 11 idees recollides són iniciatives que busquen resoldre diverses problemàtiques i assumptes detectats en la localitat i per tant es tradueixen un benefici per al municipi.

Des de la Fundació Cívica, Manolo Piquer, ha explicat que “de manera principal s’han valorat propostes encaminades al treball en xarxa o interassociatives, que posen a la ciutadania a treballar en temes com la crisi i el treball, l’ecologia, la democràcia i la participació, la joventut, l’acció cultural, educativa i emprenedoria social”.

El pressupost total destinat a la present convocatòria ascendeix a 8.000 euros, aportats entre la Fundació Novessendes i l’Ajuntament de Betxí, en concret des de la regidoria de Participació Ciutadana encapçalada per Raül Soria. Dins dels objectius del projecte s’ofereix recolzament econòmic i tècnic a les propostes seleccionades que passaran a la fase d’execució. Les accions es desenvoluparan durant el 2018 i pròximament es realitzarà un acte públic per a la presentació dels projectes.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *