Viernes, 22 de marzo, 2019  |  
Betxí inicia els tractaments contra el mosquit tigre amb una intervenció en zones enjardinades i humides  Betxí inicia els tractaments contra el mosquit tigre amb una intervenció en zones enjardinades i humides 

- 16 abril, 2018 -

El consistori ha pressupostat en 2018 més de 7.000 euros per dur a terme les accions de desparasitació, triplicant la quantitat de 2015 Betxí inicia els tractaments contra el mosquit tigre amb una intervenció en zones enjardinades i humides 

El consistori ha pressupostat en 2018 més de 7.000 euros per dur a terme les accions de desparasitació, triplicant la quantitat de 2015

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí, a través de la Regidoria de Medi Ambient, va aprovar en el pressupost per al 2018 realitzar un important esforç inversor per al control de la plaga dels mosquits i, especialment, del mosquit tigre.

Aquest serà ja el tercer any consecutiu en què s’habilita una partida per dur a terme un pla especial de lluita contra aquesta plaga a través d’una empresa especialitzada. La dotació per a 2018 serà de més de 7.000 euros, el que triplica la quantitat assignada el 2015.

Per al regidor de l’àrea, Javier Delgado, “és important escometre aquesta inversió per tal d’intentar mitigar una situació que durant els últims anys ha generat moltes molèsties entre els veïns i veïnes de la localitat; si bé és veritat que, a partir de la millora de les actuacions des 2016, s’han reduït enormement les queixes”.

El responsable de Medi Ambient assenyala “que s’intervindrà especialment en zones enjardinades, embornals i xarxa de clavegueram, basses i sèquies de reg agrícola, horts ecològics urbans o en les basses que puguin generar-se al llarg de la llera del riu Anna”.

Es té previst també continuar amb la campanya d’informació ciutadana per donar a conèixer les precaucions que es poden prendre per evitar la proliferació d’aquests mosquits.

Els tractaments van començar el mes de març passat i es prolongaran fins a finals d’octubre.

Alhora, i mitjançant la mateixa empresa especialitzada, es va a procedir a la desparasitació dels diversos ‘pipicans’ per a gossos que es troben oberts al municipi, com a mesura higiènica per a la prevenció de possibles malalties.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *