Jueves, 27 de febrero, 2020  |  
Betxí incorporarà un guarda rural que vetllarà per la seguretat al terme municipal Betxí incorporarà un guarda rural que vetllarà per la seguretat al terme municipal

- 19 mayo, 2019 -

La proposta de Remolar es canalitzarà a través del programa Labora de la Generalitat Valenciana Betxí incorporarà un guarda rural que vetllarà per la seguretat al terme municipal

La proposta de Remolar es canalitzarà a través del programa Labora de la Generalitat Valenciana

Castellón Información

“La contractació d’un guarda rural per part del consistori es farà efectiva en les pròximes setmanes”. Així de contundent s’ha mostrat Alfred Remolar, candidat a l’alcaldia de Betxí, després d’haver-se publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana les bases per a la contractació de persones desocupades dins del programa EMPUJU.

I és que l’equip de BLOC-COMPROMÍS portava esta proposta en el seu programa electoral però l’atzar ha volgut que les condicions per fer-la efectiva s’hagen avançat en el temps. “És el segon objectiu que ens marcàvem per a la pròxima legislatura que s’ha precipitat, després de la concessió dels Cicles Formatius fa alguns dies. Si la gent ens dóna majoritàriament la confiança el pròxim diumenge, el guarda rural serà una realitat este mateix estiu”.

En el míting de divendres passat, Remolar ja va anunciar públicament la intenció d’activar un guarda rural per vigilar el terme municipal i mantindre en bon estat els diversos camins per tal que els llauradors i els collidors puguen desenvolupar la seua activitat en millors condicions.

A més a més, cal recordar que en el programa de Compromís també apareix l’eliminació de l’IBI de rústica i l’objectiu d’asfaltar cada any dos camins rurals durant la pròxima legislatura, com s’ha fet fins ara.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *