Sábado, 6 de junio, 2020  |  
Betxí acull el proper 9 d’Octubre una nova edició de la Cursa Solidària Betxí acull el proper 9 d’Octubre una nova edició de la Cursa Solidària

- 2 octubre, 2019 -

L’esdeveniment, organitzat per la penya Orgull Groguet, se celebrarà per la Muntanyeta de Sant Antoni Betxí acull el proper 9 d’Octubre una nova edició de la Cursa Solidària

L’esdeveniment, organitzat per la penya Orgull Groguet, se celebrarà per la Muntanyeta de Sant Antoni

Castellón Información

La pròxima diada de tots els valencians i valencianes del 9 d’Octubre serà la data marcada per acollir la III Cursa Solidària organitzada per la penya del Villarreal CF Orgull Groguet de Betxí. Enguany, la recaptació anirà destinada a l’Associació Espanyola del Síndrome Schaaf-Yang, una enfermetat variant de la síndrome de Prader-Wili conseqüència d’una alteració del cromosoma 15.

D’esta forma, la penya grogueta continua apostant per l’organització d’un esdeveniment esportiu amb caràcter eminentment solidari per al dia gran de tots els valencians.

Manolo Franch, president de la penya, ha destacat “la gran implicació que molts comerços, empreses i entitats locals han mostrat per recolzar esta cursa”. S’espera que centenars de participants se sumen a la iniciativa i òmpliguen el recorregut traçat per l’emblemàtica Muntanyeta de Sant Antoni.

El pròxim diumenge, entre les 10 i les 13h es repartiran els primers dorsals entre els participants a la Plaça Major.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *