Domingo, 12 de julio, 2020  |  
Betxí inicia les labors per a desmuntar el 80% de l’estructura de l’antena de telefonia situada junt al col•legi local Betxí inicia les labors per a desmuntar el 80% de l’estructura de l’antena de telefonia situada junt al col•legi local

- 27 abril, 2015 -

La mesura disminuïx al màxim les emissions, però “només és un primer pas fins al desmuntatge total i trasllat a zones fora de nuclis... Betxí inicia les labors per a desmuntar el 80% de l’estructura de l’antena de telefonia situada junt al col•legi local

La mesura disminuïx al màxim les emissions, però “només és un primer pas fins al desmuntatge total i trasllat a zones fora de nuclis sensibles”.

El canvi de legislació, que va llevar competències als consistoris per a decidir la ubicació de les antenes, ha impedit la retirada total, que és “objectiu prioritari de l’Ajuntament en què es continua treballant”.

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha aconseguit, després de més de tres anys de gestions i de complicades negociacions, un primer pas per a reduir les radiacions que emet l’antena telefònica ubicada junt amb el col•legi CEIP Cervantes Dualde i l‘antic ambulatori. “Encara que la retirada total de l’antena ha sigut impossible a causa del canvi de legislació que es va produir en este període i que li va llevar les competències als consistoris per a retirar les antenes, s’ha aconseguit un primer pas, que és el desmuntatge del 80% de la instal•lació i la reducció del servici i de les emissions a només un emissor telefònic i l’antena de la policia, enfront de les desenes d’emissions que hi havia fins ara”, ha explicat l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar.

L’alcalde ha recordat que “la retirada d’esta antena és una qüestió prioritària en què continuarem treballant, perquè està escassos metres del col•legi i de la casa de Cultura, però retirar el 80% de l’estructura i deixar les emissions al mínim és un primer pas”, ha afegit.

Cal recordar que l’equip de Govern va iniciar les gestions fa tres anys i, de fet, una de les primeres mesures va ser retirar el contracte del consistori amb Telefónica. “Continuarem treballant per a eliminar completament l’antena i per a això comptem amb ubicacions allunyades dels nuclis de població més vulnerables”, ha explicat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *