Lunes, 28 de septiembre, 2020  |  
L’alcalde de Vila-real i el president del Villarreal CF visiten el Pavelló Llorens i mostren “la gran aposta per l’esport” L’alcalde de Vila-real i el president del Villarreal CF visiten el Pavelló Llorens i mostren “la gran aposta per l’esport”

- 6 agosto, 2020 -

Les instal·lacions estaran obertes a partir de setembre i es compartirà entre l'Ajuntament i el col·legi Carmelites, que ha cedit el solar L’alcalde de Vila-real i el president del Villarreal CF visiten el Pavelló Llorens i mostren “la gran aposta per l’esport”

Les instal·lacions estaran obertes a partir de setembre i es compartirà entre l’Ajuntament i el col·legi Carmelites, que ha cedit el solar

Aicha K.Herrando/ Castellón Información

El pavelló Llorens de Vila-real, com ja va anunciar l’alcalde, José Benlloch, fa una setmana, està llest i obrirà, finalment al setembre. Tant Benlloch com el president del Villarreal CF, club que ha assumit els gastos de la instal·lació, han visitat aquest matí el que serà el quint pavelló en què comptarà Vila-real, convertint-se així en la ciutat de tota Espanya amb més pavellons esportius per ràtio d’habitants. L’alcalde ha agraït tant al Villarreal CF com al Carmelites la gran aposta i bona voluntat per l’esport de la ciutat i per oferir a les famílies un dels “millors poliesportius en els quals conta la ciutat”.

El primer edil ha assenyalat que comptar amb aquesta nova infraestructura resulta especialment important en aquest moment per a assegurar l’oferta esportiva del Servei Municipal d’Esports en les condicions que marca la nova normalitat, així com fer possible la pràctica esportiva per als 350 alumnes del col·legi Verge del Carme. “Serà un pavelló per a tota la ciutat però que també gaudiran els alumnes i alumnes d’aquest centre, fruit de l’acord entre les tres parts”, ha insistit el primer edil, qui ha agraït la col·laboració de totes dues institucions.

Pista pavelló llorens

La visita, en la que també han participat el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, el regidor d’esports i salut, Javier Serralvo i el regidor de Turisme, Diego Vila, ha servit per a mostrar els resultats d’un acord que va començar l’any 2016 quan es va demolir l’antic enfront de l’Estadi de la Ceràmica, “i que no té comparació en el nou”, segons Benlloch. Aquest acord va ser possible gràcies a la donació del solar per part del col·legi Carmelites que tindrà de cara al nou curs la possibilitat d’utilitzar-lo per realitzar diverses activitats.

Serralvo ha confirmat que a finals de mes es reuniran per acabar de confirmar l’horari i la normativa del nou pavelló encara que el més segur és “que als matins el col·legi Carmelites tinga ús i a la vesprada siga el torn de l’Ajuntament”.

A més, les instal·lacions que tenen un aforament de 150 persones, acabaran d’adequar-se durant aquest mes encara que només falte netejar perquè “està en perfectes condicions”. El regidor d’esports ha explicat que faran una visita més amb els clubs de la ciutat i el Consell d’Esports. Serralvo també ha comentat que la Guia Esportiva estarà disponible molt promte i com ja va anunciar Benlloch es farà un descompte del 10% als socis d’enguany.

Per altra banda, el president del Villarreal CF, Fernando Roig, qui ha assumit les despeses de la construcció i pagarà la llum fins finals d’any, ha recordat la importància d’un acord que uneix el sector privat amb el públic i és “un exemple per a molts polítics d’Espanya que haurien de prendre’ns com a exemple”.

El pare David Oliver ha manifestat la seua satisfacció per comptar amb aquesta instal·lació “l’ús de la qual serà compartit amb tota la ciutat” i ha valorat que “hem sigut capaces de posar-nos d’acord pensant en les persones, en el bé comú”.

La instal·lació ocupa un total de 2.577 metres quadrats construïts. La planta central de l’edifici alberga una pista poliesportiva de 1.600 metres quadrats, amb tres files de graderies, dos vestuaris per a equips, dos vestuaris per a àrbitres i dos lavabos per al públic. En la primera planta, que ocupa quasi 500 metres quadrats construïts, s’han habilitat dues aules polivalents. A més aquest espai és totalment accessible ja que s’ha instal·lat un ascensor i s’ha construït seguint criteris de sostenibilitat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *