Viernes, 20 de septiembre, 2019  |  
Benlloch defensa les ‘tasques’ com a espai d’oportunitats i lamenta l’oportunisme de la querella en plena campanya electoral Benlloch defensa les ‘tasques’ com a espai d’oportunitats i lamenta l’oportunisme de la querella en plena campanya electoral

- 18 mayo, 2019 -

L’equip de govern de Vila-real assegura haver posat en marxa les mesures oportunes per a garantir la compatibilitat entre el dret al descans i... Benlloch defensa les ‘tasques’ com a espai d’oportunitats i lamenta l’oportunisme de la querella en plena campanya electoral

L’equip de govern ssegura haver ha posat en marxa les mesures oportunes per a garantir la compatibilitat entre el dret al descans i l’oci, ja l’activitat acaba sempre abans de les 22.00 i la neteja està garantida. L’alcalde lamenta, a més, que, havent-hi, en un Estat de Dret, multitud d’instruments i recursos per a defensar els propis interessos, s’ha optat en aquest cas per l’instrument més perjudicial per a l’honor de les persones

Castellón Información 

En relació a la publicació de notícies referents a la interposició d’una querella criminal contra l’alcalde, José Benlloch, la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, i els locals d’oci i restauració del carrer del Pare Molina, l’Ajuntament de Vila-real fa saber en un comunicat:

  • La zona coneguda popularment com a ‘tasques’ o zona de tardeo, situada al carrer per als vianants del Pare Molina, ha suposat en els últims anys un revulsiu per a l’oci a la ciutat, convertint-se en un dinamitzador social, cultural i econòmic i un element important d’atracció de visitants d’altres poblacions que, després del tardeo o aperitiu, romanen a la ciutat per a dinar o sopar en aquests i altres restaurants de Vila-real.
  • L’Ajuntament de Vila-real, en comunicació contínua amb els propietaris de les ‘tasques i els veïns de la zona, ha posat en marxa les mesures oportunes per a garantir la compatibilitat entre el dret al descans i accés a les seues cases dels veïns, el dret a emprendre amb noves iniciatives d’oci dels locals i el dret dels vila-realencs a gaudir d’una alternativa d’oci saludable i culturalment atractiva, respectuosa amb el veïnat i l’entorn.
  • L’activitat de la zona de tardeo acaba sempre abans de les 22.00 hores, amb la qual cosa es respecta en tot moment l’horari nocturn establit per la normativa. La neteja i posada en ordre del carrer, a càrrec dels locals, també queda garantida cada dia.
  • Benlloch defensa la zona de tardeo de Vila-real com a generadora d’oportunitats i d’una ciutat viva que ofereix alternatives als seus veïns, dinamitzant cultura i economia i evitant el desplaçament a municipis veïns.
  • “L’activitat humana a les ciutats genera multitud de distorsions i molèsties; cada dia mediem i gestionem, intentem regular per a garantir la convivència entre la multitud d’activitats que es generen en una ciutat viva, que ofereix oportunitats de progrés i creixement als ciutadans i ciutadanes per a la seua felicitat. Viure en comunitat és tolerar als altres amb unes regles”, puntualitza l’alcalde.
  • Benlloch lamenta l’oportunisme d’una querella criminal que arriba en plena campanya electoral, pretenent d’aquesta manera interferir en l’opinió pública de Vila-real sense concórrer a les eleccions. L’alcalde lamenta, a més, que, havent-hi, en un Estat de Dret, multitud d’instruments i recursos per a defensar els propis interessos, s’ha optat en aquest cas per l’instrument més perjudicial per a l’honor de les persones, tant els propietaris de les tasques com el propi alcalde.
  • Aquesta querella, en plena campanya, persegueix objectius polítics foscos per a tacar l’honor de l’actual equip de govern a través de greus injúries i calúmnies que no es corresponen amb la veritat. Però volem deixar clar que, en democràcia, els qui decideixen els governs són els ciutadans amb els seus vots; amb aquestes greus acusacions, no aconseguiran que deixem de treballar per una ciutat viva, d’oportunitats i respectuosa amb la convivència. Uns altres volen que tornem arrere, a la ciutat fosca, trista i d’oportunitats només per a uns quants”, conclou Benlloch.”
Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *