Jueves, 24 de octubre, 2019  |  
Benlloch atribueix el veto en la Diputació a velles enveges cap a Vila-real i no a un atac contra la seua persona Benlloch atribueix el veto en la Diputació a velles enveges cap a Vila-real i no a un atac contra la seua persona

- 19 junio, 2019 -

L’alcalde assegura que Compromís és fonamental en la institució provincial i espera que actuen amb lleialtat, “ja que ací han decidit estar a l’oposició” Benlloch atribueix el veto en la Diputació a velles enveges cap a Vila-real i no a un atac contra la seua persona

L’alcalde assegura que Compromís és fonamental en Diputació i espera que actuen amb lleialtat, “ja que ací han decidit estar a l’oposició”

Castellón Información/S.N.

Hui s’elegeix al president de la Diputació de Castelló i com no podia ser d’una altra manera, l’alcalde de Vila-real, ciutat que no té cap representant en la proposta, ha assegurat que no va assitir a l’acte d’elecció, que serà votat pels dotze diputats socialistes en una reunió i serà aprovat en un comité provincial aquesta vesprada. “Sóc membre del comité federal del PSOE, que no del provincial, i per estatuts puc assistir, però no aniré”.

Benlloch no ha volgut pronunciar-se si té preferència de la presidència a la Diputació, “el que decidisca el partit estarà bé”, ha dit i ha assegurat que el PSOE ha perdut tota la credibilitat, “amb aquest espectacle i circ que hem muntat. Això no hi ha passat mai i la comissió executiva federal ha tombat la proposta l’executiva provincial per ser il·legal i hi ha hagut d’incloure a Xaro Miralles i Tania Baños, alcaldesses de Benicarló i Vall d’Uixó. Ara bé, si l’executiva provincial ha d’estar formada a soles per pobles xicotets, jo lluitaré perquè no siga així, ja que aportem nou milions d’euros a les seues arques. En els darrers anys, quan vaig ser portaveu del PSOE a la Diputació, vam avançar molt, perquè vam passar de no rebre res a ser inclosos en els plans, així que esperem no fer un pas enrere i farem les nostres reivindicacions estiga qui estiga, no anem a permetre que es torne al model anterior i s’use la institució per a fer política”

Així mateix s’ha referit al fet que Compromís per Vila-real és fonamental per a formar Govern del PSOE en Diputació. “Si es confirma – la presència de Maria Dolores Parra – seria molt fort, ja que després de preferir estar en l’oposició, se’n van a la Diputació, que no els ha votat ningú, a governar Vila-real. Crec que és un fet per a reflexionar, ja que sembla que quan perds tens més dret a governar que qui guanya No s’entén aquest model. Espere que actuen amb lleialtat i respecte i ajuden al poble”.

Atac contra la seua persona? No, un problema de velles enveges

Benlloch ha assenyalat que no creu que l’executiva provincial tinga un problema personal contra la seua persona. “Vam oferir que Silvia Gómez fóra diputada, però van rebutjar també aquesta proposta. És un sectarisme mai vist, no els reconec però hem d’acatar les decisions. En canvi, sí que està l’alcaldessa d’Oropesa o el primer edil de Vilafamés, però ningú de la ciutat on el PSOE ha obtingut quasi 11.000 vots. És un problema polític amb Vila-real i que alguns creuen que amb la confrontació i el sectarisme, guanyen, malgrat que és un error continuat. Malauradament quan una persona naix en aquesta ciutat genera molta gelosia, ja que hem sigut capaços sols, estant a set quilòmetres de la capital, d’acumular nombrosos serveis, economia diversificada, projectes, un equip en primera, un hospital, jutjats…no és necessari ni eixir de la ciutat a la capital perquè ho tenim tot i és un fet que a molta gent li dol i la prova més evident són els vint anys de maltractament del PP a la nostra ciutat pel que fa a les infraestructures. Som l’única ciutat sense una ronda de circumval·lació d’accés i aquest càstig permanent ha sigut per a impedir el nostre creixement. També projectes com l’estació intermodal o la facultat de Medicina i encara així som líders en creació d’ocupació, en innovació, en competitivitat…i com a alcalde m’enorgulleix però em sembla un error molt greu no conjuminar forces pel bé comú de tota la província, encara que ho he intentat per tots els mitjans. El problema és més profund que José Benlloch, és Vila-real”, ha conclòs.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *