sábado, 16 de enero, 2021  |  
Benicàssim clausura la XXVIII Mostra de Teatre Reclam amb ‘Maestrissimo (Pagagnini 2)’ de la companyia Yllana Benicàssim clausura la XXVIII Mostra de Teatre Reclam amb ‘Maestrissimo (Pagagnini 2)’ de la companyia Yllana

- 30 noviembre, 2020 -

L'espectacle tindrà lloc el proper 6 de desembre a les 19.00 hores en el Teatre Municipal de la localitat Benicàssim clausura la XXVIII Mostra de Teatre Reclam amb ‘Maestrissimo (Pagagnini 2)’ de la companyia Yllana

L’espectacle tindrà lloc el proper 6 de desembre a les 19.00 hores en el Teatre Municipal de la localitat

Castellón Información

La companyia Yllana tancarà el diumenge 6 de desembre la XXVIII Mostra d’Arts Escèniques Reclam amb l’espectacle Maestrissimo (Pagagnini 2), que es representarà a partir de les 19 hores al Teatre Municipal de Benicàssim, una proposta a mig camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època en la qual es mostren les aventures i desventures d’un quartet de corda en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII.

L’última setmana de programació del Reclam s’inicia dimarts 1 de desembre a les 19.30 hores al Paranimf de l’UJI amb ¡¡¡Por todos los dioses!!! de Fernando Cayo, qui parteix de la seua infància amb la seua família a Valladolid i de l’afició del seu pare a la pintura i a la literatura mitològica per a fer un recorregut hilarant, crític i lisèrgic per la mitologia grega, la vida i el món actual. L’espectacle és un viatge continu ple de paral·lelismes entre la mitologia antiga, els comportaments quotidians i els «déus contemporanis».

El Reclam continuarà al Teatre Municipal de Benicàssim divendres 4 de desembre a les 20 hores amb Joc de xiquetes, de la companyia Bullanga Teatre. L’acció transcorre en una escola infantil durant una reunió de pares i mares i el públic participa activament. L’obra s’emmarca en el teatre conegut com a inclusiu, en el qual es busca una relació entre l’artista i el públic que trenque els límits habituals existents entre ells.

Dissabte 5 de desembre, el Reclam es traslladarà al Teatre Principal de Castelló de la Plana on la companyia Lucy Kirkwood interpretarà a partir de les 20 hores Los hijos, una obra que té lloc en un futur proper i tracta sobre les conseqüències d’una catàstrofe en una central nuclear per a aprofundir en la responsabilitat que té la societat cap a les generacions futures.

Per últim, Ángel Martín representarà diumenge 6 de desembre a les 19 hores al Teatre Payà de Borriana #103 noches, un espectacle en el qual narra les nits del seu confinament en les quals treballa en el seu nou espectacle; 103 nits de pensaments sobre la vida, l’univers i tota la resta de coses que a ell li serveixen per a preparar el futur xou i al públic per a passar una hora i mitja de riures.

 

Google+
Whatsapp Telegram