Martes, 4 de agosto, 2020  |  
Benicarló celebrarà el 31 de juliol la VIII edició de la Nit en Vetla Benicarló celebrarà el 31 de juliol la VIII edició de la Nit en Vetla

- 9 julio, 2020 -

Es donarà prioritat a la seguretat sense oblidar l’aposta per la cultura Benicarló celebrarà el 31 de juliol la VIII edició de la Nit en Vetla

Es donarà prioritat a la seguretat sense oblidar l’aposta per la cultura

Juan José Benito/Castellón Información

La seguretat serà la prioritat de la VIII edició de la Nit en Vetla que organitza l’Ajuntament de Benicarló el divendres 31 de juliol a pesar de la situació excepcional pel Covid-19.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha destacat que l’edició d’enguany serà la més especial i diferent de totes les que s’han viscut fins ara per la situació que ha portat el coronavirus.

Manchón ha destacat que l’Ajuntament a apostat de forma decidida per celebrar una de les nits més màgiques de l’any a Benicarló i, al mateix temps, ha fet un pas endavant per la recuperació del sector cultural, un dels més afectats per la pandèmia de la Covid19.

Així, el regidor deia que “a pesar de tot el que estem vivint, no hem volgut renunciar a la cita anual de la Nit en Vetla, tant pel que suposa a nivell cultural com també comercial. Això sí hem d’acceptar que aquesta no serà una edició com les anteriors i que les mesures i els protocols de seguretat seran molt rigorosos”.

NIT EN VELLA 1 MANCHON Y SANCHEZ

Cinc espectacles en mig de mesures de seguretat

En aquesta edició es portaran a terme cinc espectacles que es podran vore comptaran amb un equip d’informadors que aniran comunicant a la ciutadania les mesures obligades i controlaran els accessos i l’aforament, detallava el regidor.

És per això que tots els escenaris seran espais oberts però amb accessos controlats d’entrada i sortida: el lateral de la plaça de Sant Bartomeu, el Jardí del Mucbe, el pati del Col•legi La Salle i la plaça de l’Ajuntament.

En cada escenari es representaran dos passes de cada espectacle, amb una separació de temps suficient com per a netejar i desinfectar l’espai entre un passi i el següent, detallava el tècnic de Cultura Rafa Sánchez.

S’exigirà l’ús de mascareta i es posarà a disposició del públic gel hidroalcohòlic o desinfectants autoritzats. I no es lliurarà al públic cap llibret ni programa ni cap tipus de documentació en paper.

La programació

La programació arrancarà amb l’espectacle Lo Carrofil, de la companyia Efímer, que instal•larà el seu carrusel a la plaça de Sant Bartomeu de les 18:00 a les 22:00 hores. Per a aquest espectacle no serà necessària la compra d’entrades, com tampoc per a l’espectacle itinerant Traps, de la mateixa companyia, que rodarà pels carrers del centre de la ciutat en dos horaris diferents: a les 19:30 i a les 21:30 hores.

Els espectacles que sí que necessitaran entrada seran: Koselig, de la companyia Capicua, que s’instal•larà al pati del Col•legi La Salle, amb passes a les 20:00 i a les 22:30 hores; Love, love, love, de la companyia Animasur, que s’estrenarà a Benicarló i es representarà a la plaça de l’Ajuntament a les 21:00 i a les 23:30 hores); i Sin miedo, de Maintomano, que es portarà a terme als Jardins del Mucbe a les 21:00 i a les 23:30 hores.

La venda d’entrades es realitzarà al Mucbe en dos períodes diferents, del 21 al 24 de juliol es podran adquirir un màxim de 4 entrades per persona per a 2 espectacles. El segon període de venda d’entrades serà del 28 al 31 de juliol i es podran adquirir un màxim de 6 entrades per persona per a 3 espectacles.

Cada entrada tindrà un preu simbòlic d’1 euro que permetrà controlar l’assistència i els aforaments. Les cadires seran numerades però no es podran triar els seients, sinó que es donaran les cadires per ordre de proximitat amb l’escenari.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *