miércoles, 2 de diciembre, 2020  |  
El municipi de Benicarló tanca els centres de dia per a persones majors i per a persones amb discapacitat El municipi de Benicarló tanca els centres de dia per a persones majors i per a persones amb discapacitat

- 29 octubre, 2020 -

Les últimes dades fetes públiques per la Salut Pública ens donen una incidència de 237,81 casos per 100.000 habitants El municipi de Benicarló tanca els centres de dia per a persones majors i per a persones amb discapacitat

Les últimes dades fetes públiques per la Salut Pública ens donen una incidència de 237,81 casos per 100.000 habitants

Juan José Benito/Castellón Información

Benicarló ha tancat els centres de dia per a persones majors i per a persones amb discapacitat i deixaran de cedir-se locals municipals per a reunions per l’augment de la incidència de positius per coronavirus durant els últims dies. A mes a mes, no es descarta prendre altres mesures si les dades no milloren.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha dit que “les últimes dades de Salut Pública ens donen una incidència de 237,81 casos per 100.000 habitants, així que no només hem d’extremar les precaucions i reduir al màxim els contactes socials, sinó que hem de prendre noves mesures més restrictives que ens permeten millorar les dades i avançar-nos a un possible empitjorament de la situació”.

Miralles ha anunciat que “ja s’han tancat el Centre de Dia Nou d’Octubre per a persones majors i el Centre de Dia El Collet per a persones amb discapacitat i continuem mantenint protocols molt estrictes en el Centre Geriàtric, la Residència Sant Francesc i la Residència El Collet”.

Tanmateix ha afegit que  no es cediran espais municipals com el Magatzem de la Mar o la Cambra Agrària per a reunions d’entitats i ha clausurat el parc de cal·listènia del passeig de Manuel Azaña i les instal·lacions esportives del costat de l’IES Ramón Cid fora de l’horari lectiu.

L’alcaldessa deia per últim que “de moment, aquestes són les noves mesures però no descartem prendre’n d’altres, en funció de l’evolució de les dades. Si les dades no milloren haurem d’adoptar altres restriccions que podrien suposar tancar altres espais”.

Google+
Whatsapp Telegram