Jueves, 4 de junio, 2020  |  
La localitat de Benicarló compatarà amb un nou centre d’educació infantil i primària La localitat de Benicarló compatarà amb un nou centre d’educació infantil i primària

- 6 marzo, 2020 -

El secretari autonòmic d'Educació, Miquel Soler, ha traslladat a l'Ajuntament benicarlando el vistiplau de la Conselleria La localitat de Benicarló compatarà amb un nou centre d’educació infantil i primària

El secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, ha traslladat a l’Ajuntament benicarlando el vistiplau de la Conselleria 

Castellón Información

Xaro Miralles, alcaldessa de Benicarló i responsable de l’Àrea d’Educació, i Carlos Flos, regidor de Recursos Humans, han mantingut avui una reunió amb el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, i el director general de Formació Professional i Ensenyaments Especials, Manuel Gomicia, per a tractar diversos temes relacionats amb l’àmbit de l’educació.

El primer i principal ha estat la construcció d’un nou centre d’educació infantil i primària a Benicarló. El secretari autonòmic ha traslladat a l’Ajuntament el vistiplau de la Conselleria a aquesta nova escola i ha comunicat a l’alcaldessa que la construcció es farà a través del programa Edificant. Xaro Miralles ha assenyalat que «ja podem iniciar tots els tràmits per a què el nou col·legi siga una realitat» i ha apuntat que la ubicació probable del centre serà la UA7, en els terrenys ubicats entre els carrers del Puig de la Nau i el carrer de Vinaròs.

Una altra de les qüestions tractades ha estat el traspàs de la gestió del Conservatori Professional de Música Mestre Feliu. En aquest sentit, l’alcaldessa ha assenyalat que «l’Ajuntament ja té feta la memòria valorada, per un pressupost de 149.000 euros» i que «esperem tindre les obres licitades i començades enguany». Una vegada acabades les obres, es tramitarà la mutació demanial i el traspàs del centre a la Xarxa de Conservatoris de la Generalitat.

«Sobre la implantació de nous cicles formatius de Formació Professional —ha explicat l’alcaldessa—, la resposta de la Conselleria ha estat que els cicles de nova creació tinguen després una implantació en el teixit industrial i empresarial de la comarca i creen ocupació».

Finalment, la reunió ha servit per resoldre alguna dubtes tècnics referents al programa Edificant, «amb la qual cosa —ha dit Xaro Miralles— ja podem continuar la tramitació dels expedients que tenim damunt de la taula».

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *