lunes, 18 de enero, 2021  |  
L’estiu ja arriba a Benassal amb l’obertura de la seua piscina L’estiu ja arriba a Benassal amb l’obertura de la seua piscina

- 4 julio, 2020 -

L'establiment romandrà obert fins el 31 d'agost tots els dies amb un horari de 10:00 a 20:00 hores L’estiu ja arriba a Benassal amb l’obertura de la seua piscina

L’establiment romandrà obert fins el 31 d’agost tots els dies amb un horari de 10:00 a 20:00 hores

Castellón Información

La piscina de Benassal ja està oberta des d’ahir fins al 31 d’agost per al goig de grans i menuts. L’horari d’obertura és de dilluns a diumenge de 10h a 20h.

El preu dels abonaments és de 30 euros per a xiquets i xiquetes entre 5 i 13 anys i de 40 euros per als adults. És necessari indicar que els menors de 5 anys entren gratis. El bo es pot adquirir en les oficines de l‘Ajuntament de 9h a 14h. 

L’obertura de la piscina es fa sota totes les mesures de seguretat recomanades enfront del Covid19. D’aquesta manera, és obligatori l’ús de gel hidroalcohòlic i abans d’entrar a la instal·lació es desinfecten les sabates i es pren la temperatura.

En el recinte s’ha de mantindre la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones i, en l’aigua, s’han d’utilitzar ulleres. Cal assenyalar que està prohibit l’ús de matalassets o flotadors en la piscina, així com l’ús dels vestuaris. Tots els menors de 12 anys han d’estar acompanyats d’un adult.

Google+
Whatsapp Telegram