Jueves, 29 de octubre, 2020  |  
L’avellana i els avellaners protagonistes d’aquest dissabte a Benassal L’avellana i els avellaners protagonistes d’aquest dissabte a Benassal

- 18 octubre, 2019 -

Durant tot el cap de setmana es poden provar menús elaborats amb l'avellana com a eix central L’avellana i els avellaners protagonistes d’aquest dissabte a Benassal

Durant tot el cap de setmana es poden provar menús elaborats amb l’avellana com a eix central

Castellón Información

Benassal es troba submergida en les celebracions del mes de l’Avellana. Per això, demà dissabte 19 d’octubre es duran a terme diverses activitats amb aquest fruit sec com a protagonista.

A les 11h començarà en l‘Oficina de Turisme de la Mola una ruta guiada pel paisatge dels avellaners organitzada per Itinerantur. I a la vesprada, la dietista-nutricionista Paula Miralles parlarà des de les 18h en el Forn de Dalt sobre el paper de l’avellana en la dieta, així com realitats i mites sobre el fruit sec.

A més, durant tot el cap de setmana es poden provar menús elaborats amb l’avellana com a eix central en el Restaurant La Castellana, el Restaurant Novella i els bars La Cooperativa i el Nostre Bar. Al seu torn, es poden adquirir productes amb avellana en diversos establiments com la Pastisseria Moliner, la Panaderia Pedro Monfort, la Panaderia-Pizzeria El Maset, la Pastisseria Bellés, la Carnisseria Cal Bort, la Carnisseria Celesmilla i Formatges El Poble de Benassal.

D’altra banda, a l’Oficina de Turisme de l’edifici de la Mola es pot visitar l’exposició “L’Avellana: fruit de tardor” en l’horari habitual d’obertura.

Així mateix, continuant amb les activitats programades, el diumenge 27 d’octubre a les 12h en els Porxos de la Mola es duran a terme diferents manualitats per a xiquets i xiquetes. El dissabte 2 de novembre a les 12h es realitzarà una visita guiada a un bancal d’avellaners i el diumenge 3 se celebrarà el concurs de relats “L’Avellana és protagonista” en el qual participaran els xiquets i xiquetes del CEIP Alcalde Fabregat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *