martes, 24 de noviembre, 2020  |  
Benassal suspén la Fira d’Oficis prevista per a finals de juliol per la crisi sanitaria Benassal suspén la Fira d’Oficis prevista per a finals de juliol per la crisi sanitaria

- 11 junio, 2020 -

Durant l'estiu s'organitzarà una programació cultural i lúdica que també s'adaptarà a la nova realitat Benassal suspén la Fira d’Oficis prevista per a finals de juliol per la crisi sanitaria

Durant l’estiu s’organitzarà una programació cultural i lúdica que també s’adaptarà a la nova realitat

Castellón Información

L’Ajuntament de Benassal, en contacte amb tots els implicats, ha decidit suspendre la celebració de la Fira d’Oficis, prevista per als dies 25 i 26 de juliol. Així mateix ha acordat no celebrar les festes com és habitual i que quintos, dames i majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc de 2020 ho siguen en 2021. Se suspenen així actes principals com la presentació i la programació s’adaptarà a les circumstàncies sanitàries generades pel Covid-19.
En funció de la situació i les resolucions que prenguen les administracions els actes s’ajustaran a les normes que s’hagen d’aplicar.
D’altra banda durant l’estiu s’organitzarà una programació cultural i lúdica que també s’adaptarà a la nova realitat.
L’alcaldessa, Mari Luz Monterde, ha assenyalat que «des de fa setmanes estem treballant amb tots els sectors soci econòmics i veïnals. El nostre objectiu és dinamitzar al màxim el municipi però sempre ajustant-nos a les normes de prevenció. En aquesta comesa continuarem treballant i adaptant-nos a les circumstàncies de cada moment».
Google+
Whatsapp Telegram