Domingo, 9 de agosto, 2020  |  
Últims dies per a votar els aparadors millor decorats de Benassal Últims dies per a votar els aparadors millor decorats de Benassal

- 4 enero, 2017 -

14 comerços, tallers, restaurants, bars, hotels o pastisseries participen en el concurs convocat per l'Ajuntament i el Gremi Turístic Últims dies per a votar els aparadors millor decorats de Benassal

Castellón Información

Fins al 7 de gener, es poden votar els aparadors millor decorats de Benassal. 14 comerços, tallers, restaurants, bars, hotels o pastisseries participen en el concurs que ha convocat l’Ajuntament de Benassal i el Gremi Turístic.

Els veïns i visitants que participen en les votacions, amb puntuacions de l’1 al 10, entraran en el sorteig de dos menús en el mes de la tòfona de la localitat que se celebrarà al febrer. Els establiments opten a les categories de millor decoració i decoració més creativa.

Establiment Núria Albert, Fuiteria-Verduleria, Cistelleria Fuente en Segures, Enrique Pitarch S.L., bar el Rincón de Carlitos, Pub Copas, Hotel La Piqueta, La Unió, Perruqueria Paqui, Repunts, Nostre Bar, Hotel de montaña Novella, Pastisseria Bellés i Pastisseria Moliner són els comerços que formen part de la iniciativa.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *