lunes, 23 de noviembre, 2020  |  
Benassal repren el servei d’autobús que connecta el balneari de la Font d’en Segures amb el municipi Benassal repren el servei d’autobús que connecta el balneari de la Font d’en Segures amb el municipi

- 13 julio, 2020 -

Funcionarà quatre dies a la setmana i eixirà a les 9.30h i 11.45h de la Plaça dels Xorros Benassal repren el servei d’autobús que connecta el balneari de la Font d’en Segures amb el municipi

Funcionarà dimarts, dimecres, dijous i divendres i eixirà a les 9.30h i 11.45h de la Plaça dels Xorros

Castellón Información

L‘Ajuntament de Benassal, posa en marxa, des de demà mateix, la línia d’autobús que connectarà el balneari de la Font d’en Segures amb el municipi. El servei estarà operatiu els mesos de juliol i agost.

Funcionarà dimarts, dimecres, dijous i divendres. Eixirà a les 9.30h i 11.45h de la Plaça dels Xorros de la Font d’en Segures arribant a la parada d’autobús de l’Avinguda José Enrique Monferrer.

El recorregut de Benassal a la Font d’en Segures eixirà a les 11.30h i 13.30h des de la parada d’autobús de l’Avinguda José Enrique Monferrer fins a la Plaça dels Xorros.

El preu del trajectes serà d’1.50€ com a tarifa general i de 0.95€ per a jubilats i pensionistes.

Després de la bona acollida del passat estiu, l’Ajuntament repetirà l’experiència per a unir el nucli urbà amb la zona turística de la localitat.

Google+
Whatsapp Telegram