Miércoles, 21 de agosto, 2019  |  
Ballester anuncia un servei de mamografies a Onda per a la lluita contra el càncer precoç Ballester anuncia un servei de mamografies a Onda per a la lluita contra el càncer precoç

- 15 mayo, 2019 -

La candidata del PP assegura que servirà per controlar aquestes enfermetats en dones Ballester anuncia un servei de mamografies a Onda per a la lluita contra el càncer precoç

La candidata del PP assegura que servirà per controlar aquestes enfermetats en dones

Castellón Información

La candidata del Partit Popular d’Onda, Carmina Ballester, ha anunciat avui la creació d’un servei de mamografies per a les dones d’Onda. Tal com ha advertit la candidata popular, “un dels grans objectius del nostre projecte és defensar la sanitat i el benestar dels ondenses” i per aquest motiu “anem a posar en marxa un servei que serveixi per a la detecció precoç i amb atenció personalitzada contra el càncer per a totes les dones d’Onda”.

Carmina Ballester ha explicat que “tots els organismes i experts defensen que la prevenció és una de les grans eines per a lluitar contra el càncer per això des de la nostra candidatura articularem tot un protocol perquè totes les dones d’Onda tinguin els millors serveis”.

La candidatura del PP d’Onda ha evidenciat que una de les seves apostes és la millora de la sanitat i de l’atenció als veïns d’Onda. Bon exemple d’això és la proposta que Onda disposi d’una SAMU que completi l’atenció sanitària al costat del centre de salut d’especialitats que es va construir en l’anterior mandat del PP.

Ara, a més de la proposta d’una infermera escolar en els centres educatius, Ballester proposa “que la prevenció del càncer de mama per a les onderes formi part de les accions importants que han de realitzar-se des de l’Ajuntament”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *