viernes, 30 de octubre, 2020  |  
Les manualitats i la producció de gelats artesanals, protagonistes del Mes de l’Avellana a Benassal Les manualitats i la producció de gelats artesanals, protagonistes del Mes de l’Avellana a Benassal

- 29 octubre, 2019 -

Els més menuts van gaudir el passat cap de setmana d'unes activitats enmarcades en este certamen gastronòmic de la tardor Les manualitats i la producció de gelats artesanals, protagonistes del Mes de l’Avellana a Benassal

Els més menuts van gaudir el passat cap de setmana d’unes activitats enmarcades en este certamen gastronòmic

Castellón Información

Benassal segueix amb les celebracions del Mes de l’Avellana amb activitats per a tots. Aquest passat diumenge van ser els xiquets i xiquetes els qui el van passar en gran en un taller de manualitats i gelats en el qual l’avellana va ser protagonista.

Les jornades acaben aquest diumenge dia 3 de novembre i fins llavors veïns, veïnes i visitants poden continuar gaudint de les activitats programades. Els restaurants i establiments del municipi ofereixen menús i delícies elaborades amb avellana i en l’Oficina de Turisme es pot visitar l’exposició “L’Avellana: fruit de tardor”.

A més, dissabte que ve 2 de novembre hi haurà una ruta guiada a un bancal d’avellaners i el diumenge se celebrarà la lectura dels contes guanyadors del concurs de relats “L’avellana és protagonista” en el qual han participat els xiquets i xiquetes del CEIP Alcalde Fabregat de Benassal.

Google+
Whatsapp Telegram