lunes, 25 de enero, 2021  |  
L’autobús propi de Borriana i Almassora a l’UJI serà una realitat a partir de març L’autobús propi de Borriana i Almassora a l’UJI serà una realitat a partir de març

- 13 febrero, 2020 -

“S'ha demostrat necessari per als estudiants, i esperem que la Generalitat complisca la seua promesa", indica Granel L’autobús propi de Borriana i Almassora a l’UJI serà una realitat a partir de març

“S’ha demostrat necessari per als estudiants de la nostra ciutat, i esperem que la Generalitat complisca la seua promesa», indica Granel

Castellón Información

El pròxim 1 de març s’iniciarà el nou contracte amb l’empresa Hicid del servei de Bus a l’UJI xifrat en 33.762 euros, i que inclou com a novetats que la segona eixida de dilluns a dijous es desdoblarà i comptarà amb un bus per a Borriana i un altre per a Almassora.

Així, el de Borriana eixirà del port a les 8.05h, per a donar servei a l’alumnat resident en la zona marítima, i realitzarà totes les parades de Borriana fins a l’UJI sense passar per Almassora, mentre que l’alumnat d’Almassora tindran el seu propi bus en aqueix mateix horari. El bus amb parada al port, per a tornar de l’UJI a Borriana, eixirà a les 15.10h.

El tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, ha valorat que el nou servei de bus “donarà més facilitats als estudiants de Borriana, ja que d’una banda solucionem la demanda de l’alumnat de la zona marítima i, per una altra, posem una connexió directa fins a l’UJI en l’hora punta dels estudiants”.

Segons ha explicat Granel, “iniciem un servei que s’ha demostrat necessari per als estudiants de la nostra ciutat, i esperem que la Generalitat complisca la seua promesa d’implantar un transport directe a l’UJI i prompte es puga licitar un nou servei de Borriana a la Universitat Jaume I amb més parades i horaris”.

El contracte que comença el pròxim mes de març, s’estendrà durant aquest curs escolar amb opció a prorrogar-lo un any més, i serà sufragat pel consistori de Borriana amb 21.762 euros i per Almassora amb 12.000 euros amb el terç restant.

A l’anada, les parades de Borriana estaran situades al Port, en l’avinguda Jaime Chicharro enfront del Consum, enfront de l’IES Llombai i en la parada del riu. A Almassora, el bus es detindrà a l’anada en l’avinguda Castelló, enfront del col·legi públic Errant Vilar i al carrer Boqueres.

El bus eixirà de Borriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passarà per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h, i el trajecte fins a l’UJI durarà uns 40 minuts. Hi haurà un autobús directe a l’UJI des del Port de Borriana que eixirà a les 8.05h i un altre directe des d’Almassora a les 8.30h.

Horaris del BUS

Eixides de dilluns a dijous

BORRIANA-UJI

6.50h avinguda Chicharro, enfront del Consum

8.05h des del Port

14h avinguda Chicharro, enfront del Consum

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Eixides divendres

BORRIANA-UJI

6.50h avinguda Chicharro, enfront del Consum

8.10h avinguda Chicharro, enfront del Consum

14h avinguda Chicharro, enfront del Consum

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h

19.40h

21.15h

Google+
Whatsapp Telegram