Miércoles, 26 de febrero, 2020  |  
Blanch celebra que la justícia haja arxivat la causa contra l’alcaldesa de la Vall per la retirada de la creu franquista Blanch celebra que la justícia haja arxivat la causa contra l’alcaldesa de la Vall per la retirada de la creu franquista

- 9 octubre, 2019 -

Expressa el "orgull" de comptar "companyes disposades a donar la cara, defensar la dignitat i aplicar la Llei de Memòria Històrica" Blanch celebra que la justícia haja arxivat la causa contra l’alcaldesa de la Vall per la retirada de la creu franquista

El secretari general del PSPV a Castelló expressa el “orgull” de comptar “companyes disposades a donar la cara, defensar la dignitat i aplicar la Llei de Memòria Històrica”

Castellón Información

El secretari general del PSPV a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha felicitat en nom de totes i tots els socialistes de les nostres comarques a l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, després que el jutjat haja arxivat la causa per la retirada de la creu franquista. Blanch ha declarat que “el compliment de la Llei de Memòria Històrica per part de qui està obligat a fer-la complir mai hauria d’haver sigut perseguit judicialment i menys amb la voluntat que tinguera conseqüències penals”.

El dirigent socialista ha lamentat la persecució política a la qual s’ha vist sotmesa l’alcaldessa socialista de la Vall a través d’una denúncia que només tenia la voluntat de fer mal. “És un orgull comptar amb alcaldesses i companyes com Tania Baños, disposada a donar la cara i defensar els principis fins al final”, ha subratllat el secretari general del PSPV a les comarques de Castelló.

La justícia ha arxivat la causa, “que és el que tocava. Això sí que és reconciliar-se amb la Memòria Històrica”, ha insistit el secretari general del PSPV a Castelló, Ernest Blanch.

Són nombroses les reaccions que s’han produït i els missatges de suport a l’alcaldessa de la Vall d’Uixó després que el jutge instructor haja arxivat la causa presentada per l’associació ultracatólica Advocats Cristians. “Molta alegria perquè la raó i la valentia no són delicte en defensar els valors, els principis i la dignitat democràtica”, han expressat companys de l’Executiva Provincial. El missatge més repetit és que s’ha fet justícia i que abans que el jutge la ciutadania ja havia dictat sentència amb un suport més majoritari en les urnes que va portar al PSPV a obtindre tres regidors més.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *