Domingo, 25 de octubre, 2020  |  
Aquests divendres ha finalitzat a Betxí la primera de les tres fases dels treballs d’Edificant Aquests divendres ha finalitzat a Betxí la primera de les tres fases dels treballs d’Edificant

- 18 septiembre, 2020 -

Han inclòs la construcció d’un gimnàs, de dos pistes esportives, la instal·lació d’una pèrgola i la insonorització del menjador Aquests divendres ha finalitzat a Betxí la primera de les tres fases dels treballs d’Edificant

Els treballs han inclòs la construcció d’un gimnàs, de dos pistes esportives, la instal·lació d’una pèrgola i la insonorització del menjador

Castellón Información

Aquest divendres han finalitzat els treballs de la primera fase d’Edificant amb la signatura de l’acta de recepció per part dels tècnics municipals i els representants de l’empresa constructora.

Acaba així la remodelació integral del pati amb la construcció d’un gimnàs, de dos pistes esportives exteriors i la instal·lació d’una pèrgola per protegir els alumnes del sol i de la pluja. Així mateix s’han corregit les deficiències en l’evacuació de les aigües residuals del centre infantil i s’ha insonoritzat el menjador.

Les obres han comptat amb un pressupost que ha rondat els 700.000 euros, i han constituït la primera de les tres actuacions que hi ha previstes per part de la Conselleria d’Educació, que destinarà un total de 1.765.000 euros per a la reforma i millora de l’escola pública de Betxí.

L’alcalde Alfred Remolar ha destacat que “els treballs s’han desenvolupat en el temps que teníem previst i, per tant, ens permetran conduir tot el curs de la manera com s’havia planificat”. Remolar ha apuntat també que “gràcies a les polítiques que s’estan duent a terme des de la conselleria que dirigeix Vicent Marzà es farà realitat la reforma integral dels edificis públics de Betxí”.

De forma paral·lela, en estos moments ja s’està treballant també en les millores incloses dins de la segona fase, que suposarà la remodelació completa de l’edifici més antic del centre.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *