viernes, 22 de enero, 2021  |  
Aquest divendres obre l’exposició de les obres presentades en la edició VI del concurs ‘Regala el teu dubuix’ Aquest divendres obre l’exposició de les obres presentades en la edició VI del concurs ‘Regala el teu dubuix’

- 19 noviembre, 2020 -

L'exposició romandrà oberta en el Vestíbul del Museu de Belles Arts de Castelló, des del este divendre, fins al diumenge, 6 de desembre Aquest divendres obre l’exposició de les obres presentades en la edició VI del concurs ‘Regala el teu dubuix’

L’exposició romandrà oberta en el Vestíbul del Museu de Belles Arts de Castelló, des del este divendre, fins al diumenge, 6 de desembre

Castellón Información

Aquest divendre obre de l’exposició de les obres presentades a la 6a edició del concurs ‘Regala el teu dibuix’. Amb aquest concurs es pretén animar l’alumnat de Primària dels Col·legis d’Educació Infantil i Primària de les comarques de Castelló a realitzar un dibuix al·lusiu a algun dels drets humans, i a «regalar-lo», de tal manera que, aquell que resulte guanyador del concurs, constituïsca la cara principal d’una targeta postal, la qual puga ser enviada, per tota aquella persona que ho desitge, a altres persones del món que hagen sofert violacions de drets humans i/o que es troben en risc de sofrir-les, com a mostra de solidaritat i donant-los ànims.

Enguany, la temàtica a la qual havien de fer referència els dibuixos participants ha estat el dret de la salut. Aquest dret està reconegut en la Declaració Universal dels Drets Humans, on s’assenyala que «tota persona té dret a un nivell de vida que asseguri, per a ella i la seua família, la salut i el benestar, especialment quant a alimentació, vestir, habitatge, assistència mèdica i als serveis socials necessaris» (article 25.1).

L’exposició romandrà oberta en el Vestíbul del Museu de Belles Arts de Castelló,  Carrer Germans Bou,28, des del divendres, 20 de novembre, fins al diumenge, 6 de desembre, ambdós del 2020, amb el següent Horari: De dimarts a dissabtes, de 10.00 h. a 14.00 h. i de 16.00 h. a 20.00 h.,i diumenges, de 10.00 h. a 14.00 h.

L’entrada és Lliure i gratuïta, amb un aforament que estarà limitat per aplicació de les mesures en vigor, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. El concurs està organitzat pel Grup Local de Castelló d’Amnistia Internacional, amb la col·laboració del Museu de Belles Arts de Castelló, que cedix el local.

Un jurat, compost per tres membres del món de l’art de Castelló i dues persones de l’organització, selecciona les obres que són exposades i atorga els premis, un per «cicle» d’educació primària, així com el dibuix que formarà part de la targeta postal.

Google+
Whatsapp Telegram