miércoles, 25 de noviembre, 2020  |  
Àngels Rius finalitza la seua llavor com a Regidoria d’Educació de Betxí amb l’acte de graduació del Segon de Batxillerat Àngels Rius finalitza la seua llavor com a Regidoria d’Educació de Betxí amb l’acte de graduació del Segon de Batxillerat

- 7 junio, 2019 -

L'edil abandona el càrrec després de huit de treball intens per millorar l'ensenyament del municipi Àngels Rius finalitza la seua llavor com a Regidoria d’Educació de Betxí amb l’acte de graduació del Segon de Batxillerat

 

L’edil abandona el càrrec després de huit de treball intens per millorar l’ensenyament del municipi

Castellón Información

Aquest divendres s’ha dut a terme a l’Auditori Municipal l’acte de graduació dels alumnes de Segon de Batxillerat de l’IES Betxí. Com sempre, l’esdeveniment ha suposat el colofó a una setmana d’intens estudi i una festa per la finalització dels exàmens d’accés a la universitat. A més, s’han reconegut els millors expedients acadèmics, que han estat premiats amb diverses beques i aparells electrònics per part de l’Ajuntament de Betxí.

L’acte, a més, ha suposat l’acomiadament d’Àngels Rius, qui ha estat regidora d’Educació en els últims huit anys en el govern de Bloc-Compromís. Segons ha destacat l’alcalde en funcions, Alfred Remolar, «Àngels ha sigut la millor regidora d’Educació que hi ha hagut al nostre poble en tota la seua història. Treballadora incansable, s’ha implicat al 100% des del primer moment en la millora de l’àmbit acadèmic i és unànime per tota la comunitat educativa la seua entrega i dedicació a la causa».

Cal recordar que gràcies a la gestió de Rius s’han pogut dur els Cicles Formatius al municipi, s’ha aconseguit la subvenció de 1.765.000€ d’Edificant per a la reforma integral del col·legi públic Cervantes-Dualde i s’ha encetat el procés de construcció dels itineraris escolars. Així mateix, en aquest anys s’han encetat projectes com el de Patis Vius, Mudem l’Escola i l’organització de diverses jornades educatives per a la formació de pares i professorat.

El públic assistent a l’acte ha agraït la tasca realitzada per la regidora en funcions amb un fort aplaudiment que va suposar el colofó al gran treball realitzat en els últims huit anys.

Google+
Whatsapp Telegram