Jueves, 1 de octubre, 2020  |  
Almenara gaudeix de la primera edició del Mercat Valencià de Nadal amb una gran participació Almenara gaudeix de la primera edició del Mercat Valencià de Nadal amb una gran participació

- 15 diciembre, 2019 -

Danses, dolçaina i circ completen l'última jornada de la fira en la que han participat 70 establiments Almenara gaudeix de la primera edició del Mercat Valencià de Nadal amb una gran participació

Danses, dolçaina i circ completen l’última jornada de la fira en la que han participat 70 establiments

Castellón Información

Aquest diumenge s’ha clausurat la primera edició del Mercat Valencià de Nadal a Almenara, una oferta lúdica i comercial en la qual al costat dels establiments locals s’han sumat artesans i atraccions diverses. En l’última jornada les danses de la Corona, al costat de les nadales a càrrec de la Llavor Dolçaina i Tabal, van posar la nota a les activitats i col·laboracions de les agrupacions locals. Les activitats circenses han completat el matí amb un espectacular tancament vespertí.

Ahir dissabte Estel Bosó va realitzar una visita guiada a la zona històrica i emmurallada d’Almenara, mentre que la música la va posar l’Associació de Bombos i Tambors. El divendres, el grup teatral Som Teatre i la Colla Garramatxa de dolçaina i tabal van protagonitzar l’acte inaugural.

Prop de 70 establiments comercials han participat en aquesta fira nadalenca, entre els quals destaquen les botigues locals a les quals s’ha sumat un conjunt d’artesans i zones de gastronomia. Una granja i un “tiovivo” han completat la proposta.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *