Lunes, 19 de agosto, 2019  |  

- 11 febrero, 2019 -

El 6 de setembre es reunirà el jurat i el 25 d'octubre s'entregaran els premis dins de les jornades culturals de la localitat

El 6 de setembre es reunirà el jurat i el 25 d’octubre s’entregaran els premis dins de les jornades culturals de la localitat

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almenara ja ha convocat la XLI edició dels concursos literaris promoguts pel consistori com són el de narrativa Joan Fuster juntament amb el de poesia Pròixita amb l’objectiu de potenciar la creació de textos tant en el format de prosa com en vers, divulgant les lletres i la cultura. Per a cadascun dels concursos l’Ajuntament d’Almenara entregarà un primer premi de 400 euros.

Pel que respecta al XLI Concurs de Narrativa Joan Fuster destacar que podran presentar-se tots aquells autors que ho desitgen amb els seus treballs narratius amb plena llibertat temàtica. Aquests hauran de tindre un mínim de 20 fulles a una cara amb lletra Arial 12 o equivalent. Quant al XLV Concurs de Poesia Pròixita, també podran participar tots els autors que ho desitgen. L’extensió mínima dels treballs serà de 70 versos (en Arial 12) de temàtica lliure. En els dos casos les obres deuen ser originals i no haver sigut premiades en altres concursos.

Tant en narrativa com en poesia, els treballs hauran de presentar-se per quadruplicat sota un pseudònim o lema, quedant el títol i la identitat de l’autor per a un sobre tancat que també s’entregarà. Les persones participants hauran de presentar les seues obres abans del 31 de maig a les 15 hores. El 6 de setembre es reunirà el jurat i el 25 d’octubre s’entregaran els premis dins de les jornades culturals de la localitat. Totes les persones interessades a participar podran informar-se de totes les bases i detalls dels concursos en el departament de Cultura del consistori.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *