Jueves, 4 de junio, 2020  |  
Almenara neteja les muntanyes locals en una acció organitzada pel grup de senderisme del Club Xtrem Almenara neteja les muntanyes locals en una acció organitzada pel grup de senderisme del Club Xtrem

- 8 octubre, 2019 -

Una trentena de persones van participar en la jornada, subdividint-se en dos grups per a afrontar dos llocs diferents Almenara neteja les muntanyes locals en una acció organitzada pel grup de senderisme del Club Xtrem

 

Una trentena de persones van participar en la jornada, subdividint-se en dos grups per a afrontar dos llocs diferents

Castellón Información

El grup de senderisme del Club Xtrem d’Almenara va realitzar diumenge passat una jornada matinal destinada a la neteja de sendes i zones muntanyenques titulada ‘Cuidem la Muntanya‘ que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara. L’objectiu és netejar les muntanyes i alhora conscienciar perquè ningú les embrute, ensenyant el comportament cívic als més joves.

NETEJAXTREM AlemanraAixí una trentena de persones van participar en la jornada, subdividint-se en dos grups per a afrontar dos llocs diferents. D’aquesta manera un equip va actuar en la zona de darrere del Castell per la senda de baix fins a la Pampa i l’Ecoparc, mentre que un segon grup es va centrar en la zona del tallafocs per la carretera de la platja fins al Castell per la part est, ajuntant-se els dos grups a l’altura de la farinera. Posteriorment va haver-hi un esmorzar fi de treball després d’una jornada on es van recollir nombrosos residus de tota mena, plàstics o filferros.

Des de la Secció de Senderisme del Club Xtrem d’Almenara es pensen programar noves eixides per a netejar i cuidar l’entorn donada la positiva experiència realitzada, doncs cal “retirar tot allò que tira la gent que no respecta la muntanya, que ha d’estar cuidada i neta”. Per això es vol continuar insistint que no s’han de tirar cap mena de residus en les zones muntanyenques.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *