Martes, 29 de septiembre, 2020  |  

- 19 junio, 2019 -

El concurs s'ha celebrat entre els alumnes del CEIP Juan Carlos I i també s'ha anunciat el de les festes d'estiu

El concurs s’ha celebrat entre els alumnes del CEIP Juan Carlos I i també s’ha anunciat el de les festes d’estiu

Castellón Información

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de portades per als llibres de festes d’Almenara, tant les d’estiu a la Platja Casablanca, com les patronals que se celebraran a la fi de setembre en la localitat. Com és costum, el concurs s’ha realitzat tant en el CEIP Juan Carlos I i en l’IES Almenara, encara que la novetat d’enguany és que hi ha un segon i tercer premi del concurs en cadascuna de les dues modalitats. Els premis seran un curs a triar de l’Escola Esportiva Municipal o del Centre FPA Paulo Freire.

Enguany el concurs per a la portada del programa de les festes patronals d’Almenara s’ha celebrat entre els alumnes del CEIP Juan Carlos I, quedant vencedor el realitzat per Ariadna Toledo, Cinthya Beltrán, i Andrea Iglesias (6é B). El segon premi ha correspost Natalia López Rodríguez (5é B), i el tercer premi ha sigut per a l’equip format per Manal Bahij El Badi, Lledó Fenollosa Gallardo i Elisa García Rebollar (6é A).

Pel que respecta a les festes d’estiu de la Platja Casablanca, enguany en el concurs han participat els alumnes i alumnes de l’IES Almenara. Així, segons el jurat, el cartell guanyador correspon a Isabel Sánchez Belinchón de 4t d’ESO. El segon premi ha sigut per al realitzat per Carlos Cañizares Rebollar, i el tercer per a Ainhoa Catalán Notario, tots dos també de 4t d’ESO.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *