Domingo, 25 de octubre, 2020  |  
Almenara reforça les desinfeccions periòdiques que realitzava en la localitat amb motiu de la Covid-19 Almenara reforça les desinfeccions periòdiques que realitzava en la localitat amb motiu de la Covid-19

- 24 septiembre, 2020 -

Les analítiques a les aigües residuals han detectat una forta presència del virus en les realitzades al nucli urbà Almenara reforça les desinfeccions periòdiques que realitzava en la localitat amb motiu de la Covid-19

Les analítiques a les aigües residuals han detectat una forta presència del virus en les realitzades al nucli urbà

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almenara ha reforçat i incrementat les desinfeccions periòdiques que realitzava en la localitat amb motiu de la Covid-19. La brigada municipal ha realitzat una desinfecció en profunditat de parcs i jardins així com llocs de pas i proximitats de centres educatius (allí la desinfecció és diària). A més les desinfeccions continuaran pels carrers del nucli urbà i zones públiques aquest pròxim cap de setmana, a càrrec de Protecció Civil, tal com ha informat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

Cal recordar que en les analítiques de les aigües residuals realitzades dilluns passat s’ha detectat una important presència del coronavirus a les provinents del nucli urbà d’Almenara, que se sumen als casos positius dels quals ha informat la Conselleria de Sanitat.

L’alcaldessa d’Almenara ha recordat que cal estar “sempre alerta” i prendre “totes les precaucions necessàries” perquè “cal portar sempre la mascareta”, “llavar-se bé les mans de manera permanent” i “guardar les distàncies de seguretat requerides”. A més també ha recordat “la recomanació de la conselleria de Sanitat de no celebrar cap reunió de més de 10 persones” i ha recordat que “no estan autoritzats els casals de penyes ni talls de via pública aquesta setmana que hauria de coincidir amb les festes patronals”. També ha recordat que s’han suspés les activitats culturals previstes per a aquests dies com el monòleg de Carol Tomás, el tribut al Canto del Loco, el concert de la banda de música i el teatre infantil.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *