Martes, 21 de mayo, 2019  |  
Almenara celebra aquest cap de setmana una Fira de Nadal carregada de novetats Almenara celebra aquest cap de setmana una Fira de Nadal carregada de novetats

- 6 diciembre, 2018 -

23 comerços locals ompliran la nova ubicació de la Plaça del Mercat Almenara celebra aquest cap de setmana una Fira de Nadal carregada de novetats

23 comerços locals ompliran la nova ubicació de la Plaça del Mercat

Castellón Información

Els comerços d’Almenara ja estan ultimant els preparatius per a participar en una nova edició de la tradicional Fira de Nadal que se celebrarà dissabte que ve 8 de desembre en la nova ubicació de la Plaça del Mercat buscant un espai més ampli per a exposar els productes, així com també per a la realització de les activitats complementàries que es faran al llarg de la jornada. Enguany s’incrementen els expositors i són 23 comerços els que van a participar en la tradicional fira que obri la programació nadalenca en la localitat.

fira_nadal_2018_A4Pel que fa a la programació de la Fira de Nadal del Comerç d’Almenara, assenyalar que obrirà les seues portes a les 10 del matí. A les 11 es realitzaran tallers i manualitats creatives amb temàtica nadalenca. A partir de les 12 arribarà la interpretació de nadales a càrrec de la Llavor Dolçaina i Tabal així com del cor de l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA). I com a gran novetat matinal, hi haurà un show cooking nadalenc per a xiquets i xiquetes a partir de les 13 hores.

Ja a la vesprada, la programació d’activitats arrancarà a les 16 hores amb l’elaboració de manualitats en anglès amb English Tribe. Una hora més tard, hi haurà un taller de llaminadures, per a elaborar broquetes nadalenques. Finalment els personatges de Disney visitaran la fira a les sis de la vesprada, hora en la qual hi haurà una “xocolatà” amb “fartons”.

A més, dins del recinte firal de la plaça del Mercat també s’instal·laran castells inflables per a la diversió dels més xicotets i com a novetat hi haurà una zona habilitada amb taules i cadires per a degustacions dels productes dels comerços locals participants, especialment de l’àrea de restauració i forns tradicionals.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha agraït la participació i col·laboració de comerços, associacions i entitats locals en la fira, així com el treball realitzat des del departament municipal corresponent per a l’impuls i la millora de la Fira de Nadal d’Almenara, al mateix temps que ha convidat a veïns, veïnes i visitants a que el dissabte s’acosten i participen en la fira, ja que a Almenara es pot comprar de tot, i les vendes del comerç local repercuteixen en l’economia del municipi i en la creació de llocs de treball.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *