Jueves, 20 de junio, 2019  |  
Almassora promociona els punts amb major interés turístic del municipi amb suports informatius Almassora promociona els punts amb major interés turístic del municipi amb suports informatius

- 6 enero, 2019 -

Estrena una pantalla tàctil amb contingut específic sobre festes, monuments, allotjaments i un panell sobre el jaciment del Torrelló Almassora promociona els punts amb major interés turístic del municipi amb suports informatius

Estrena una pantalla tàctil amb contingut específic sobre festes, monuments, allotjaments i un panell sobre el jaciment del Torrelló

Castellón Información

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Almassora ha impulsat la promoció dels punts amb major interés turístic del municipi amb la instal·lació de sengles suports informatius que acostaran al centre del nucli urbà espais com el jaciment del Torrelló, la platja, la Vila o Santa Quitèria. D’aquesta manera “qualsevol resident o visitant que passege per una de les zones més concorregudes d’Almassora pot accedir a informació filtrada sobre aquells llocs d’interés i que mereixen ser descoberts”, ha apuntat la regidora de Turisme, Amaya Gómez.

El primer d’aquests suports és una pantalla tàctil instal·lada a l’exterior de la casa consistorial y que conté “un menú molt intuïtiu i de fàcil maneig, amb els bàsics que qualsevol turista necessita per a saber què fer en un lloc nou”. Aquesta informació pot consultar-se en valencià i en castellà, sense limitacions horàries i sense necessitat de connectar-se a la xarxa.

Així ho ha confirmat Gómez, el departament del qual ha desenvolupat el contingut dels apartats de Natura, Festes i esdeveniments i Informació pràctica, amb més d’una desena de telèfons de centres mèdics, instal·lacions esportives i juvenils i cossos de seguretat. La secció Què veure recull proposates com una ruta per l’antiga Almassora modernista i explica quines col·leccions poden visitar-se en els museus locals. D’altra banda, el directori Al teu servei, aglutina tota l’oferta d’hostaleria i allotjaments que els visitants trobaran en el municipi.

Pel que respecta al disseny del menú, el departament de Turisme ha utilitzat part del material del banc d’imatges que el consistori està elaborant. L’estructura ha sigut serigrafiada amb el logotip de la marca turística ‘Almassora, viu-la’ i forma part de les accions que desenvolupa l’Ajuntament d’Almassora per a modernitzar les instal·lacions i serveis turístics, tals com l’accessibilitat del museu municipal.

A la instal·lació d’aquesta pantalla tàctil cal afegir la d’un panell informatiu sobre el jaciment del Torrelló que llueix en la plaça Pere Cornell i que explica les característiques de l’antic poblat. Aquest element forma part del conjunt de senyalística instal·lat en la pròpia excavació i indica la ubicació de les restes del poblat, com arribar i la possibilitat de visitar els materials trobats en la successives excavacions, els quals s’exhibeixen en el Museu Municipal del Torrelló.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *