viernes, 22 de enero, 2021  |  
Almassora ha iniciat els tràmits per a la devolució de vora 3.000 euros de quotes de l’Escola Matinera i Vespertina Almassora ha iniciat els tràmits per a la devolució de vora 3.000 euros de quotes de l’Escola Matinera i Vespertina

- 30 mayo, 2020 -

Serán més de 200 famílies locals les que rebran el reembolsament tan prompte con ho permeta la plataforma virtual Almassora ha iniciat els tràmits per a la devolució de vora 3.000 euros de quotes de l’Escola Matinera i Vespertina

Serán més de 200 famílies locals les que rebran el reembolsament tan prompte con ho permeta la plataforma virtual

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha iniciat els tràmits per a la devolució de les quotes de l’Escola Matinera i Vespertina. En total, la quantia frega els 3.000 euros pels serveis no prestats des de l’inici de l’estat d’alarma a mitjan març. El departament de Gestió Tributària escomet el procediment per a la devolució dels rebuts a les més de 200 famílies amb l’objectiu que reben el reembossament tan prompte com ho permeta la plataforma virtual.

En aquesta línia, el decret ja està signat per a la devolució de 75 rebuts per als quals els serveis tècnics disposen de les dades bancàries. D’aquesta forma, els interessats no hauran d’iniciar cap tramitació de manera presencial ni electrònica. Tampoc rebran notificació amb l’avanç de la gestió, sinó que directament rebran el reembossament en el seu compte bancari en els pròxims dies.

Els altres 130 usuaris que van pagar els serveis d’Escola Matinera i/o Vespertina per al mes de març rebran una comunicació de l’Ajuntament d’Almassora perquè faciliten de manera telemàtica les seues dades bancàries i així poder cursar el reembossament de la part proporcional pels serveis no prestats sense necessitat de desplaçar-se a l’edifici consistorial.

La devolució de les quotes, que afecta la meitat del mes de març, se suma també al reintegrament de les taxes pels serveis no prestats en matèria esportiva. En aquest cas, el procediment per a la devolució de les quotes és totalment digital per a evitar els desplaçaments al Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC). Per a iniciar els tràmits cal disposar de certificat electrònic. En cas de mancar d’ell, les persones interessades poden sol·licitar-ho a través del correu electrònic e-ajuntament@almassora.es amb les dades personals, el motiu de la sol·licitud i una còpia del DNI.

Una vegada en possessió del certificat, l’usuari ha d’accedir a l’enllaç https://cutt.ly/4yp3nbm per a comunicar, en primer lloc, les dades bancàries i, a continuació, realitzar la sol·licitud de devolució. També és possible fer-ho des de la web www.almassora.es a través de l’apartat Serveis i, dins d’aquest, en Tràmits. Aquesta pestanya ha incorporat un nou tràmit: la sol·licitud de devolució de rebuts d’esports per Covid-19.

Aquest apartat inclou diverses opcions perquè la persona afectada pel tancament marque una o diverses: part proporcional de l’abonament mensual de març, part proporcional de l’abonament trimestral de gener a març, part proporcional del curset 2n trimestre gener-març i la totalitat del curset del tercer trimestre abril-juny.

Google+
Whatsapp Telegram