domingo, 29 de noviembre, 2020  |  
Almassora suma a la seua plantilla de policía tres agents nous dels set que queden per cobrir Almassora suma a la seua plantilla de policía tres agents nous dels set que queden per cobrir

- 25 octubre, 2020 -

Els efectius provenen d'altres comissaries de la província de Castelló i ja han començat amb les seues funcions en el municipi Almassora suma a la seua plantilla de policía tres agents nous dels set que queden per cobrir

Els efectius provenen d’altres comissaries de la província de Castelló i ja han començat amb les seues funcions en el municipi

Castellón Información

La Policia Local d’Almassora ha sumat tres efectius nous a la seua plantilla aquesta setmana. Els agents, que provenen d’altres comissaries de la província de Castelló, han començat aquesta setmana a desenvolupar les seues funcions com a policies en el municipi.

L’alcaldessa d’Almassora,Merche Galí, al costat del comissari cap, Roberto Verdoy, el regidor de Seguretat, Javier Martí, i el regidor de Personal, Javier Mollá, han rebut als tres empleats i els han donat la benvinguda a la plantilla. Cal recordar que el consistori va començar enguany un procés de selecció per a ampliar amb deu agents la plantilla de la Policia Local.

Per aquest motiu, tres dels deu agents procedeixen d’altres comissaries i set hauran de superar les proves de selecció pertinents per a la seua incorporació a Almassora. D’aquesta manera, l’Ajuntament busca crear ocupació i millorar el servei a la ciutadania en el dia a dia. El regidor de Seguretat, Javier Martí, ha apuntat que són les tres primeres incorporacions de les deu que «farem en total, la Policia Local d’Almassora ha mostrat el seu acompliment i eficàcia durant el pitjor moment social dels últims anys; hem ampliat la plantilla per a oferir una major cobertura als nostres veïns”.

Els tres agents nous van guanyar el concurs en el torn de mobilitat i gràcies a la valoració del tribunal pels mèrits al·legats han aconseguit el seu lloc en la Policia Local d’Almassora. Prèviament, els tres van superar les proves psicotècniques i metgesses. D’altra banda, el procediment de selecció del torn lliure per oposició continua el seu llit per a triar a set nous companys. Els futurs agents han de superar la prova psicotècnica, proves d’actitud física, qüestionari, reconeixement mèdic, exercici pràctic sobre el programa o temari i entrevista personal.

D’aquesta manera, la setmana passada van finalitzar les entrevistes personals per a les set places oferides en el cos de la Policia Local d’Almassora. Un tècnic psicòleg va avaluar durant 15 minuts a cada aspirant els passats dies 13,14,15,16,21 i 22 d’aquest mes. Les entrevistes van tindre lloc a l’Aula de Formació del consistori amb les mesures de seguretat pertinents contra la Covid-19.

Finalment, cal destacar que l’Ajuntament d’Almassora ha facilitat nou material a la Policia Local en les dues últimes setmanes. D’una banda, el cos de seguretat compta ara amb material específic de protecció i resposta en cas d’inundacions. Gràcies a la compra d’aquests 14 equips, els agents podran millorar els temps de rescat. D’altra banda, la Regidoria de Seguretat ha adquirit aquesta setmana dues pistoles tàsser per a millorar la resposta dels policies en una situació d’emergència.

 

 

Google+
Whatsapp Telegram