Jueves, 2 de julio, 2020  |  
Almassora suspén embargaments i prorroga pagaments d’impostos i taxes per alleugerir la càrrega dels ciutadans Almassora suspén embargaments i prorroga pagaments d’impostos i taxes per alleugerir la càrrega dels ciutadans

- 18 marzo, 2020 -

Galí signa el primer paquet de mesures fiscals, que se suma a les ajudes socials Almassora suspén embargaments i prorroga pagaments d’impostos i taxes per alleugerir la càrrega dels ciutadans

Galí signa el primer paquet de mesures fiscals, que se suma a les ajudes socials

Castellón Información

L’alcaldessa d’Almassora ha signat un decret amb les primeres mesures de suport econòmic a les famílies, encaminades a alleujar els efectes derivats del bloqueig generat pel COVID-19. La primera edil ha comparegut per a anunciar la suspensió d’embargaments i la pròrroga dels terminis de pagament per als impostos i taxes que el consistori tenia oberts en aquests moments. L’equip de govern implantarà noves mesures una vegada finalitzada l’alerta sanitària.

“Son una sèrie de mesures econòmiques d’efecte immediat però no seran les úniques”, ha assenyalat la primera edil. De moment, el termini de pagament en període voluntari de l’impost de vehicles i fems s’ajorna fins al 20 de juny. D’altra banda, queda suspesa la recaptació en via executiva durant el temps que dure l’estat d’alarma, de manera que no es produiran noves diligències d’embargament durant el citat període ni es dictarà provisió de manca de cap rebut.

A més, l’Ajuntament d’Almassora suspén el pagament de les taxes i preus públics que graven la prestació de serveis cancel·lats mentre dura l’estat d’alarma. En aquesta línia, una vegada finalitzada l’emergència sanitària, l’administració local analitzarà la manera de compensar o bonificar en liquidacions futures la part proporcional del període d’alarma en cas que ja estiga abonat. Una vegada finalitzada l’emergència sanitària, i amb tots els departaments municipals funcionant de nou a ple rendiment, l’equip de govern implantarà noves mesures econòmiques que se sumaran a les actuals.

“Amb aquestes ajudes intentem minimitzar els efectes que té ja el coronavirus en les economies domèstiques mentre multipliquem esforços per a atallar la pandèmia”, ha assenyalat. Per aquest motiu, el cementeri municipal ha sigut l’última instal·lació a tancar-se al públic i únicament obrirà per a la celebració de funerals. A més, els serveis municipals de neteja han afegit a les seues funcions la desinfecció dels voltants de superfícies comercials i farmàcies.

Ajuda d’emergència

Els Serveis Socials, que juntament amb la Policia Local i el SIAC per via telemàtica són els únics departaments que paren atenció per l’alerta sanitària, han ampliat el seu horari d’atenció de 8 a 19 hores ininterrompudament. L’edifici de l’avinguda José Ortiz ha habilitat un servei d’emergència per a fer la compra de productes bàsics a persones majors, discapacitades o vulnerables.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *